Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Pomoc. Problemy, platforma s60v3, s60v5, symbian^3 ‹ Obsługa s60v3, s60v5, symbian^3
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Dane, instrukcje obsługi. Problemy związane z obsługą.
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Brak przewijania pozycji w kontaktach

Brak przewijania pozycji w kontaktach

Postprzez kowaliusz » 15 mar 2009 18:22

Witam:)
Posiadam nokie e51. Mam problem z przewijaniem pozycji w kontaktach. Na poczatku jak nazwa kontaktu była dłuższ niz widok na ekranie to wyświetlala się z trzema kropkami na końcu i po chwili następowało przewijanie tak, że można było odczytac cała nazwę kontaktu. Od jakiegos czasu zniknęła mi ta mozliwosc i nie wiem jaka tego przyczyna. Czyżby wpływ na to miało zainstalowanie fscallera?. Nie chce tego odinstalowywać bo mam przypisane zdjęcia do kontaktów i potem troche dużo miałbym roboty z ustawianiem na nowo. W innych aplikacjah np. x-plore tez nie przewijają sie nazwy i nie moge do konca odczytać nazwy. Może ktoś z Was mi pomoże z ustaleniem przyczyny takiego stanu rzeczy. Z góry dziękuję
kowaliusz

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: Brak przewijania pozycji w kontaktach

Postprzez HubertMysliwiec » 15 mar 2009 20:14

A od jakiego czasu ten problem Cię dręczy? Jeśli stało się to wtedy gdy zainstalowałeś fscallera
to jak najbardziej ta aplikacja ma na to wpływ :568:
Pozdrawiam, Hubert!
HubertMysliwiec

-

Telefon: Nokia C5-00
Soft: 031.022
Znajomość symbian'a:

Postprzez kowaliusz » 16 mar 2009 16:31

Witam ponownie. Niestety aplikacja fscaller nie ma wpływu na tę opcję. Po usunięciu tej aplikacji problem nadal pozostał. Nadal nie przewijają mi się pozycje tak bym mogł odczytac całą nazwe kontaktu badź nazwę pliku w x-plore.
kowaliusz

-

3 posty(ów) • Strona 1 z 1
Dział Statystyki