Elo... Mam zamiar zmienić swojego C902 na tą nokię biggrin.gif I chciałbym się dowiedzieć co o niej sądzicie, ja się nią bawiłem i jest wyśmienita. Ale chętnie posłucham wypowiedzi innych użytkowników. Brakuje mi symbiana i porządnego GPS (nie raz byłem w sytuacji kiedy był mi potrzebny)... Jestem na nią zdecydowany w 99% , no więc... Piszcie biggrin.gif
Tata ma tą nokie jest naprawdę dobra nic nie trzeszczy ani nie puka ilosc ramu jest naprawdę wielka ponad 70mb jedyny minus to jest strasznie podatny na rysy oraz brak wifi :572: nie powiem ci czy lepszy od SE bo go nie miałem ale napewno warto zmienic
Lepszy Symbian GPS o 0.4" większy wyświetlacz... Soniak trzaska lepsze fotki i ma możliwości tuningu, ale 3 miesiące z jednym fonem - to lekka przesada
A co powiecie na 6220 class ??
Jestem młody i potrzebuje funkcjonalnego fona, cena jest podobna. 6220 ma lepszy aparat + xenon. Ale ma mniejszy wyświetlacz i nie ma akcelerometra...
pomysl nad n95 8gb , dostaniesz za 650 na allegro , ma to samo co navigator + dual slider, 8gb i wifi. 6220 to fajny fon ale w tych czasach wifi to podstawa
Powiecie, że jestem inny... Ale nie chcę N95_8GB. Za duża, i nie jest żadnym hitem. 6220 ma lepszy aparat i nowszego symbiana, na wielkości wyświetlacza aż tak mi nie zależy, a karta 8GB kosztuje mniej niż 100zł. Poza tym chciałbym nowy telefon
Wi-Fi aż tak mi nie potrzebne a jeśli będę kupował coś z Nseries to będzie to N82
Ostatnio edytowany przez byczy, 14 lip 2009 10:57, edytowano w sumie 1 raz
co??? przecież n95-2 ma 5mpix tak samo jak 6220c. a ten nowszy symbian to 9.3 bo chyba taki ma ta 6220c to się hyba niczym nierużni od 9.2 tak samo jaka jest rużnica między 9.1 a 9.2 hyba tylko tym że jest nowszy ale 6220c to dobry tel jak wifi Ci nie potrzebny to kupuj.
miki19953, symbian 9.2 a 9.3 różnią się szybkością działania, 9.3 działa szybciej od 9.2
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
6220 jest fajna! Według mnie nawet fajniejsza od N95, bo mniejsza. Jak chcesz nowy to ją bierz. Aż dziwię się tak dobrego telefonu nie wyposażyli w WiFi. :551: