Podpowiem wam że aby usunąc dzwięk nie trzeba zadnego badziewnego propgramu ktory zaśmieca fona, wystarczy odpowiedni PATCH w RoomPatcherze, a jaki to już sami sobie znajdzcie u wujka googla
Super tylko że ja niestety sie na tym nie znam i nawet nie wiem co to jest ten "RoomPatcher" i jestem ciekaw czy to zadziala na moim fonku (nokia 6710) gdybyś mogł napisać coś więcej
[ Dodano: 2009-10-20, 19:52 ] Dawid podpisalem helloxa online i mam pytanie jak zainstaluje helloxa to powinienem bez problemu zainstalowac aplikacje cenrep - jesli tak to powiedz mi (sorki ze mecze pytaniami ale wole 10 razy zapytac niz cos popsuc) czy instalacja helloxa moze uszkodzic telefon mam go na gwarancji i nie chcialbym jej stracic ?
[ Dodano: 2009-10-21, 10:05 ] Dawid podpisalem helloxa online i mam pytanie jak zainstaluje helloxa to powinienem bez problemu zainstalowac aplikacje cenrep - jesli tak to powiedz mi (sorki ze mecze pytaniami ale wole 10 razy zapytac niz cos popsuc) czy instalacja helloxa moze uszkodzic telefon mam go na gwarancji i nie chcialbym jej stracic ?
Na mojej Nokii C5 też działała ta aplikacji, ale niestety po aktualizacji oprogramowania w telefonie przestała działać. Wszystko się instaluje jak należy, ale dźwięk aparatu dalej jest (oczywiście dźwięki ostrzeżeń wyłączone). Co robić?