Htc desire jest na Androidzie i ma bardzo duze mozliwosci niestety bez wifi lub duzego pakietu na neta bedzie to gadzet z raczej slaba bateria. Zreszta zaczal bym od czego tanszego na poczatek zeby przekonac sie czy przekonam sie do Androida i do dotyku. Osobiscie zaczal bym od samsung i 5700
HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
niestety samsung i5700 poza cena nie oferuje niczego dobrego. potrzeba wlozyc w niego sporo pracy zeby telefon dzialal stabilnie. nawet ta "obsluga divx" nie dziala odpowiednio. tzn. obraz klatkuje. osobiscie przygode z androidem zaczalbym albo od LG gt540 ktory oferuje duzo lepsze mozliwosci za nizsza cene albo samsunga i5800 ktory jest duzo lepiej wykonany od spicy i ma ulepszone sterowniki 3d tore w spicy sa bezsprzecznei spaprane.