Tak jak w temacie, co sądzicie o tym telefonie...
Dla mnie jest bardzo dobry, szczególnie podoba mi się jakość aparatu i czas w jakim łączy się z satelitą GPS. Bardzo zadowalająca jest też ilość RAMu,po restarcie wynosi ona 93,1 MB !!!
Do wad można zaliczyć lekko skrzypiącą obudowę, ale mi to aż tak nie przeszkadza.

i jeszcze minusik dla mnie za brak obustronnego slidera 

gps, aparat, ram, antena wifi, ogolnie szybkość to bajka (przesiadlem sie z n93, tam z szybkościa gorzej). Ostatnio patrzac na telefonik stwierdzilem ze jak by sie postarali to by zmiescili i ekran 2,6 cala ale jak wiadomo nie mozna miec wszystkiego (w sumie to juz taka troche chyba polityka Nokii ze nie wrzuca wszystkiego najlepszego co maja w jedna obudowe). Ogolnie telefon od razu po zakupie otrzymal ode mnie ocene celujaca i narazie zdania nie zmieniam. Juz wiem ze nastepnym moim wyborem bedzie kolejny model Nokia na symbianie z xenonowym flashem. Aha na upartego mozna by sie przyczepic do braku potru podczerwieni, raz by mi sie przydal od kad mam telefon...

. N'ka ma dobry aparat nie jest to cyfrowka ale za to ma geotagging (detal ale bardzo fajny), WIFI wiadomo, korzystam z niego na uczelni, takze w domu i gdziekolwiek sie da. Jesli mialbym zamienic ten phon na inny to tylko na jakis z wiekszym wyswietlaczem ze wzgledu na nawigacje oraz www, ale ten inny musialby miec albo taki sam procek (chodzi mi o Mhz) lub lepszy to samo sie tyczy pamieci. Generalnie rewelacyjny telefon.