mam problem z tym telefonem dlatego piszę w karczmie a nie na głównym forum, a więc mój problem jest taki że jak otwieram bądź zamykam slidera to mi się telefon wyłacza ;/ a jeśli zrobie to tak bardzo delikatnie to jest ok... więc co jest zepsute?
Zmienialem kiedys panel w tym telefonie. Strasznie upierdliwy telefon wogole to se wiec nic dziwnego;p Mogla ci sie tasma pod ekranem poluzowac. Oddaj do serwisu albo gdzies gdzie naprawiaja telefony. Naprawa nie powinna byc droga. Jak czujesz sie na silach to mozesz sam go rozkrecic ale jest z tym troche zabawy.
HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
Nie odpowiadam na pytania związane z tematyką forum na PW, email, gg. Masz pytanie?, pisz na forum, po to jest. Na pewno odpowiem. W przeciwnym razie -= DOSTANIESZ WARN'a=- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.