witam a nie wiecie jak zaradzic własnie zeby sie tak nie scinała? nie wiem jakis program albo cos do lepszej pracy bo duzo gier mi sie scina w taki sposob a w elastomani nawet powyłaczałem perspektywy i tak dalej troche sie polepszyło ale i tak sie zle gra prosze o pomoc ;)
Po prostu trzeba sporo poczytać;) Na ścinanie może i pomóc restart lub zamknięcie nie potrzebnych procesów.
HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
Jaki poradnik? Nic nie poradzisz na to że gry java ci zamulają, jakbyś kupił jakąś nokie z s40 czy sony ericssona to by ci gry działały normalnie.
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .