no i mam problem;/chodzi o to ze plik default ma 16 cyfr odpowiadajacych za sterowanie... a ja moge dac 0-9 czyli 10 cyfr.. co z pozostalymi 6?dodam ze mam klawe qwerty i nokie n97 pomocy!
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
Sorry za odkopanie tematu, ale zainteresowałem się tym emulatorem. Posiadam Nokię 5800 XE. Cała instalacja przebiegła pomyslnie - program się uruchamia. Po wybraniu obrazu ISO, wyskakuje ładowanie i po chwili EXECUTE. Zatrzymuję się przy fragmencie: i po czasie ok 20 s klikamy przycisk menu Pytanie brzmi: jak mam kliknąć przycisk Menu ? Uruchomiony emulator zajmuje cały ekran
zamkneli megaupload a ja nie mam juz tych plików nigdzie , jezlei ktos wrzucic na neta i podac linki było by fajnie// premium nie rozumiem twojego problemu , przycisk "menu" to chodzi o przycisk na klawiaturze telefonu , pod lewym softem w n82 np