to może też zależeć od wersji symbiana, na fp1 może działać a na fp2 może nie działać, ty masz telefon z fp2 i dlatego u ciebie nie działa
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
witam mam problem taki co kolega pisał na początku ... wszystko elegencko zainstalowane ale nie mam żadnych folderów oprócz tego default.Co mam teraz zrobić?? mam nokie n95 8gb
u mnie wyglada to tak, ze pisze execute i po 20 sekundach klikam lekko na przycisk menu, wychodzi do pulpitu telefonu i nic sie nie dzieje, dlaczego ? ladowalem gre skullmonkeys.iso na biosie 1001 i na 3000
za kazdym razem plik w folderze bios nazywal sie SCPH1001.BIN
posiadam nokie c6
Ostatnio edytowany przez srdz, 28 kwi 2011 13:01, edytowano w sumie 1 raz
tzn jak je mialem zle wgrac ? wgralem kazda po koleji i kazda sie zainstalowala poprawnie ... po wyswietleniu execute i po 20 sekundach naciskam krotkim kliknieciem menu miedzy zielona a czerwona sluchawka, wychodzi do pulpitu i 30 sekund to jest nic przy tym co ja czekalem, bo juz nawet przez 5 minut ciagle wciskalem spacje, zeby nie wlaczyl sie wygaszacz ... nic sie nie dzieje ... ;/
po przytrzymaniu menu nic nie jest uruchomione, tylko 2 rzeczy czyli menu i pulpit
bez reinstalacji zadzialalo, tyle ze ani crash 2 ani skullmonkeys zrobione przeze mnie programem anyToIso ... sciagnalem tekkena z tej stronki gdzie wymienione sa gry i dziala ok ... czy iso musi byc jakies specyficzne ? mimo wszystko pasowaloby mi zagrac w skullmonkeys w czasie ladowania gry jest minigierka w stylu galaxy, po chwili pokazuje sie push start to tekken ... gdzie jest start ? zaden klawisz z wysuwanej qwerty nie uruchomil gry ;/
strzałki -> dżojstik 1 - L1 2 - trójkąt 3 - R1 4 - kwadrat 6 - kółko 7 - L2 8 - krzyzyk 9 - R2 * - Save (nie wiem jak to działa... ) 0 - Select lewy soft - start tak jest opisane na poczatku A pozatym nie wszystkie gry nie działaja wiec moze dlatego ci Crash 2 niechce odpalic spróbuj 1
Jeżeli pomogłem to kliknij naw prawym dolnym rogu okna