mi po jakimś czasie gra wogule nie chciała się włączyć a działała i byłem zmuszony ją usunąć. :<
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
nie chciałem się znowu w to bawić, przeszedłem ponad połowę gry i któregoś razu nagle mi się sama wyłączyła i olałem sprawę asphalty są jednak lepsze.
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
sprawdź a nie się pytasz czy działa na nokii n80 ale powinna działać.
Moja przygoda z telefonami Sagem myX-1 --> nokia 3100 -->nokia 6020-->SE k510i-->SE k800i-->nokia 6120classic-->nokia N73ME-->nokia N82-->Nokia 6110 Navigator --> nokia N95 --> nokia N82 --> Samsung Omnia --> Nokia 5800XM --> Nokia N82 --> Samsung Wave --> Nokia N8 --> Nokia 5130 XM --> Samsung Wave
[YOU]
Jezeli Ci pomoglem, odwdzięcz się klikając na POMÓGŁ, spodobal Ci się moj upload to kliknij na PIWO