Mam pytanie, zainstalowałem fotoradary dla tomtoma ze strony http://www.poi4am.prv.pl ale jak ustawiam powiadomienie w programie o fotoradach zeby wyskakiwal glos np 250 m przed fotoradarem to moge ustawic ile przed ma byc dawany glos itp ale nie moge wybrac jaki ma byc sygnal a jest tam dolaczony plik .ogg czy to znaczy ze jak bedzie fotoradar na trasie to poprostu jest ustawiony ten dzwiek deflautowo?
no tak wchodze w ustawienia umów, biore fotoradary zaznaczam zeby ostrzegal 250 m przed fotoradarem i jeszcze na koncu ze tylko jak jest na trasie i ok i juz bedzie mnie ostrzegal dzwiekowo tak (pytam bo wczesniej mialem od AM i po wyborze "ostrzegaj jezeli jest na trasie" pojawialo mi sie jeszcze opcja wyboru dzwieku ostrzezenia - ale wywalilem te z AM bo jakos wogole mi sie nie pokrywaly realnie z fotoradarami na trasie i teraz sciagnolem z tej strony POI i tam niby sa wszystkie pliki ale pytam sie poprostu bo nie mialem do wyboru dzwieku ostrzezenia a wczesniej mialem teraz jak wchodze do odtwarzacza muzyki ta sa tam miedzy innymi 3 pliki od tych umów fotoradar, fotoroadar przenosny i suszarka ale odtwarzacz ich nie odtwarza wywala blad czy to dlatego ze sa one rozszerzenia ogg? I jescze jedno pytanko czy te fotoradary przenosne i suszarki sa wiarygodne mówie tu o tym o ile fotoradary sa stale i jak je postawili to raczej nie zdejmą i to jest wiarygodne na trasie to z kad wiadomo i czy wogole sie oplaca wlaczac ostrzeganie przed fotoradarami przenosnymi i suszarkami skoro one sa czesto w roznych miejscach?? moze mi ktos powiedziec o co cho?