Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
"Czy jest coś gorszego niżeli śmierć...? ...Życie... jeśli pragniesz umrzeć..." Seneka Młodszy ______________________________________________________ "Oddałem serce za swą drużynę oddałem duszę, własną krew i wierze ,że kiedyś zasłynie łęczyński klub Nasz GKS To myyy Górnika fani wierni i oddani za Górnik za GKS pójdziemy aż po życia kres! "
program funkcjonalny szczególnie jak trzeba żonie przegrać np zdjęcia córki itp. ciągle jest problem, jak to przekopiować itd. a później problem, bo u niej na SD ciężko cokolwiek znaleźć.
ale ja nie o tym:
przy przeglądaniu cudzej SD wszystko jest ok, ale gdy zaglądam do swojej pamięci program pyta ciągle o: pozwalasz aplikacji odczytywać dane użytkownika? i tak ciągle, z każdym katalogiem, każdym ruchem.
w menedżerze aplikacji, jest opcja ustawienia tylko *zabraniaj *zawsze pytaj więc nic nie można zrobić.... a jest to wielce denerwujące....
program oferuje pełne funkcje tylko w sony ericssonach, w innych modelach większość funkcji nie działa i nie da się tego naprawić
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .