Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
1. Pobrać oczywiście pliki z linku 2. Zainstalować plik Heroes of Might and Magic 2.sisx Na KARCIE PAMIĘCI !!! 3. Wejść na telefon i uruchomić aplikację // nie uruchomi się ale powstanie folder na pamięci telefonu. 4. Przekopiować folder fHeroes2 na KARTĘ PAMIĘCI !!! 5. Przekopiować plik fHeroes2.cfg do folderu fHeroes2 NA KARCIE PAMIĘCI !!! Nadpisać. 6. Uruchomić grę
Po uruchomieniu gry wciskamy "zieloną słuchawkę trzymając po chwili klawisz zero" DWA RAZY. Wtedy można kierować "myszką".
Zmiana orientacji ekranowej: nacisnąć zieloną słuchawkę (raz, nie trzymać, pojawi się ikonka "ctrl") po czym wcisnąć klawisz "2" Zmiana wielości ekranu: Zielona słuchawka + klawisz 3
Gra nie działa mówicie //nie odpala... Wiem dlaczego, na telefonie musi być zainstalowany N-GAGE !!! Albo przynajmniej jeden z jego składników chyba c++ std libiary. Pomyśle jak zrobić bez instalacji n-gage.
W pliku Readme pisze jakie muszą być biblioteki. // Readme znajduje się po zainstalowaniu gry w folderze fheroes2 na pamięci telefonu
Gra się ścina ?? mówicie... no niestety rozczaruję was... Nic nie udało mi się zrobić z tym... Możecie edytować configa ale próbowałem niewiele udało mi się zrobić (prawie nic...) Problem wyklucza zmiana wielkości ekranu (proporcje) Zielona słuchawka + 3 // wtedy napisy i grafika są do d*** czyż nie ?? Trzeba popróbować z rozdzielczością ekranu może się uda.
Odało się ;] Gra się nie ścina chodzi pięknie // tylko trochę jak przewija się ukran na boki/góry/dół myszką jak wchodzi się na nie odsłonięte pole.
Witam mam problem z podpunktami 4. Przekopiować folder fHeroes2 na KARTĘ PAMIĘCI !!! 5. Przekopiować plik fHeroes2.cfg do folderu fHeroes2 NA KARCIE PAMIĘCI !!! Nadpisać.
nie wiem w ogóle o co w nich chodzi proszę o pomoc
4. Musisz przekopiować ściągnięty folder fHeroes2 na kartę pamięci ;] Niewiem czy dokładnie taka jest ścieżka ale żeby było tak E:\fHeroes2 // gdzie E to nazwa karty pamięci. 5. W folderze fHeroes2 znajduje się plik konfiguracyjny. Ten pliczek ma rozszerzenie .cfg //u mnie nie działał za ładnie więc go nieco przerobiłem. w pobranych plikach jest fHeroes2.cfg i ten oto plik masz przekopiować do tego folderu z punktu 4 ;]
___________________________ Sorki że mnie nie było... ;/
Za ten post autor kenzy1 otrzymał podziękowanie od