Witam mam dylemat na który z nich się zdecydować.
Zależy mi na:
-szybkim, płynnym działaniu
-gps
-wi-fi
-jak najlepszym aparacie
-głośności i jakości muzyki na głośnikach
-i oczywiście przyzwoite wykonanie
Za odp dzieki

blaster44 napisał(a):Bo ma procek 434MHz(INNOV8 "tylko" 330MHz)

. Foty robi b.dobre choć na początku mi jakoś zdjęcia prześwietlał tzn. bardzo jasne wychodziły, prawie całe białe ale jakoś się zrobiło samo bądź ja przestawiłem w opcjach i jest ok. FIlmy oceniam na 4+ tylko troche jakość nagrywania dzwieku w filmie nie jest idealna ale wiadomo to nie kamera
Hmm farba b.szybko schodzi z przedniego panela (ja juz ja zdrapalem i mam cala srebrna. Bardzo ladnie wyglada ). Po internecie bardzo dobrze się surfuje, duży wyswietlacz i ten touchpad jak w laptopach
. Bateria jest zdecydowanie za słaba no ale ta maszyna duzo ciagnie, zwlaszcza przy robieniu zdjec i kreceniu filmow
. U mnie 2 dni to maksimum. Troche szkoda ze nie ma "latarki" jak to było w Sony Ericssonach, ale mozna pobrac program "NiceLight" i latareczke mamy
.
. W trasie testowalem google maps i zle nie pokazywal wiec jest +. Czasem jak nie mialem zasiegu to cos sie pieprzylo i sie tel wylaczal i od nowa uruchamial. Nie wiem czy to wina aplikacji czy telefonu. Dzwiek na glosnikach b.dobrej jakosci no i bardzo glosno slychac
A dodajac do tego sluchawki to juz jest cos pieknego. Zwlaszcza dla mnie, gdyz muzyka to moje drugie ja. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for