Mam nokie e50 pisze z 200 smskow + muzyka (sluchawki) do 3 godz. +granie na lekcjach od 5 rano do 23 wytrzymuje xd a jak nic nie pisze nikt nie dzwoni tylko tel lezy to do 5 dni wyczymuje :] :]
Ostatnio edytowany przez grzesiek161, 17 gru 2008 18:42, edytowano w sumie 1 raz
Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
skoro już odkopaliście to ja napiszę że w mojej N95-2 8GB trzyma 1 dzień tzn od rana do nocy przy częstym używaniu, mam na myśli słuchanie muzy, jakies foto itd
Mi tam n73 potrafi wytrzymać nawet tydzień ale bez kompletnego użytkowania A tak jak na codzień to jakies 300 smsów z godzine rozmów to wytrzyma cały dzień
moj telefon E51 czujnik światła na 50% z rozmowami i smsami róznie bywa bo kiedy potrzeba to dzwonie ale około 5/15 minut i 20/25 smsów muzyka na słuchawkach około 1h głównie w drodze do szkoły i z powrotem gry również około 1h zasięg gsm, 3g tylko kiedy mmsa wysyłam albo odbieram bt- jak potrzeba wlan- raz w tygodniu ;)
bateria trzyma około 24- 48 godzin jak dlamnie to za mało i jezeli jest to biznesowy telefon to nokia sobie w yyyyy poleciała bo wczesniej miałem tą taką długą biznesowa(nie pamiętam nazwy modelu) i tam bateria w wakacje przy większej ilości rozmów i smsów trzymała ok 10 dni
Hmm... Nie wiem jak Nigga to zrobił, że mu trzyma o.O. Mi przy takim użytkowaniu jak autor wytrzyma 1 dzień? A co do tematu... Od 7 rano do 23 wytrzyma spokojnie. Duuużo gadam, piszę, troche muzyki...
Mi w n95-1 krociutko ;) dzis np nie uzywalem prawie (150+ sms, 2h muzyki, 30min wlanu) to trzyma od rana. Ale na przyklad przed wczoraj od 7 do 18, wczoraj od 7 do 15 (3h muzyki, chwila gadania, troche smsow, 2h sportstracker, pol godziny wlanu)
100 esów na dzień,1 lub 2h muzyki i co najmniej 1h filmów, no i 30 min gier, w dni powszednie to jest jak mieszkam w internacie to ładuje codziennie. Na weekendzie jak mniej pisze z dziewczyną 20 esów na dzień, 0 muzy, 0 filmów, 0 gier to trzyma tak 3 dni. Ogólnie nie jestem zadowolony z baterii ale cóż w końcu ma symbiana i dużo pierdułek wsadziłęm w niego
w mojej Nokii E61 bateria trzyma 2-3 dni... -mało dzwonie i smsuję, ale za to używam sporo eragg (lub inne komunikatory); -często używam WLANu; -telefon działa również jako modem; -muzyka na słuchawkach przynajmniej godzinę dziennie; -ustawienia wyświetlacza na full; -gry? mam, ale rzadko gram głównie GBA (a raczej tylko) od kiedy usunąłem ngage2.0; -czytam sporo e-booków, tworzę dokumentów itp (korzystam z możliwości jakie daje mi ten telefon z racji posiadania klawiatury QWERTY)
Ogólnie to jestem zadowolony, gdyż bateria ma już 3 lata, a sprawuje nadal przyzwoicie...