Sorry ze z nowu zawracam dupe xD Ale co byście zrobili na moim miejscu. Kupili iphone 3g 8gb , super stan , tylko home button czasem wieche łapie za 799 , czy htc g1 z ładowarką i simlockiem na ere za 450 ? Pisać bo mam dylemat
Ja bym wziął HTC G1. Wyczytałem wiele dobrego o tym modelu, sam system ponoć jest godny uwagi, jest wiele darmowych aplikacji na niego. Miałem go w rękach i przez tą krótką chwilę wydał mi się do tego stopnia fajny że coraz bardziej mnie do niego ciągnie. ;)
iPhone jaki jest każdy kto trochę się orientuje wie więc pisać nie trzeba za dużo. Dla mnie osobiście produkt z pod znaku jabłka odpada ze względu na jego "goliznę" w standardzie, lubię mieć podstawowe rzeczy od razu w telefonie bez potrzeby ich dogrywania (to tak jakby kupić samochód bez wyposażenia) ale jeśli lubisz grzebać to powinien się spodobać ;) . Nie wspomnę już o tym że wielu (nie mówię że wszyscy ) postrzega ten telefon jako zabawkę do szpanerstwa :/.
N-Gage2.0 player nickname: yunghustla
Welcome To San Francisco
MDA Vario III (HTC TyTN II) + 8GB Samsung SGH-i550W + 1GB (i550PMHE3)
No wlasnie nie , bo stoją po 650 full komplet. Ale ja ją wezme, zobacze co i jak, a jak cos to sprzedam, chociaz w iphonie jestem zakochany normalnie. To menu, ikonki, dotyk, ekran , bajeczka. Ale ta cena