Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Pomoc. Problemy, platforma s60v3, s60v5, symbian^3 ‹ Problemy ogólne
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Ogólne problemy, certyfikaty itp.
3 posty(ów) • Strona 1 z 1

Jeden skrót do dwóch aplikacji jednocześnie...

Jeden skrót do dwóch aplikacji jednocześnie...

Postprzez okonio » 21 mar 2011 13:46

Witam.
Mam taki problem, że chcę korzystać z playera PowerMp3, ale przy włączonym sensorze grawitacji i położeniu poziomym aplikacja ta często się wiesza. W związku z tym chciałbym utworzyć skrót do aplikacji 1. RotateMe (automatyczne włączenie lub wyłączenie czujnika grawitacji) i jednocześnie 2. PowerMp3, w tej kolejności.
Właściwie to nie musi być skrót, ale może być też prosta aplikacja, polegająca na uruchomieniu obu powyższych w odpowiedniej kolejności. O ile na windowsie na PC jest to proste do zrobienia, nie wiem jak zrobić to na symbianie...
Pomożecie?
Aha, i nie polecajcie zamiany PoweraMP3 na inną aplikację, bez tych błędów, bo posiadam vivaza, i okazuje się, że na innych popularnych aplikacjach (wszystkie bodaj oprócz LCG jukebox, który jest pod wieloma względami gorszy) nie działa equalizer (pewnie kwesta driverów od SonyEricssona). Choć na SE jest aplikacja equalizer działająca w tle na wszystkie programy, nie ma tam manualnego ustawiania natężenia dźwięku dla poszczególnych częstotliwości, na czym mi zależy (mam niezłe słuchawki).
Z drugiej strony nie chcę wyłączać czujnika grawitacji na stałe.
Pozdrawiam.
okonio

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Telefon: SE vivaz
Soft: świetny! :)

Re: Jeden skrót do dwóch aplikacji jednocześnie...

Postprzez Goffy » 21 mar 2011 14:24

moze w ustawieniach programu znajdziesz ustawienia orientacji ekranu?
Ndroid Screen Composer.

Samsung galaxy Ace -> 2.3.6 KT6

Arnova 10b -> 2.3.7 CyanogenMod 7
Goffy

-=MODERATOR=-
-=SUPPORT TEAM=-

Kasa: 1.10
Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 49 razy
Telefon: SGA
Soft: 2.3.6 KT6
Znajomość symbian'a:

Re: Jeden skrót do dwóch aplikacji jednocześnie...

Postprzez okonio » 23 mar 2011 00:22

Nie ma kurcze... Szukałem też aplikacji , która wyłącza rotację ekranu wyłącznie dla danej aplikacji. Też nie ma.
okonio

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Telefon: SE vivaz
Soft: świetny! :)

3 posty(ów) • Strona 1 z 1
Dział Statystyki