Witam.
Mam taki problem, że chcę korzystać z playera PowerMp3, ale przy włączonym sensorze grawitacji i położeniu poziomym aplikacja ta często się wiesza. W związku z tym chciałbym utworzyć skrót do aplikacji 1. RotateMe (automatyczne włączenie lub wyłączenie czujnika grawitacji) i jednocześnie 2. PowerMp3, w tej kolejności.
Właściwie to nie musi być skrót, ale może być też prosta aplikacja, polegająca na uruchomieniu obu powyższych w odpowiedniej kolejności. O ile na windowsie na PC jest to proste do zrobienia, nie wiem jak zrobić to na symbianie...
Pomożecie?
Aha, i nie polecajcie zamiany PoweraMP3 na inną aplikację, bez tych błędów, bo posiadam vivaza, i okazuje się, że na innych popularnych aplikacjach (wszystkie bodaj oprócz LCG jukebox, który jest pod wieloma względami gorszy) nie działa equalizer (pewnie kwesta driverów od SonyEricssona). Choć na SE jest aplikacja equalizer działająca w tle na wszystkie programy, nie ma tam manualnego ustawiania natężenia dźwięku dla poszczególnych częstotliwości, na czym mi zależy (mam niezłe słuchawki).
Z drugiej strony nie chcę wyłączać czujnika grawitacji na stałe.
Pozdrawiam.