w prawym dolnym rogu mojego posta.

. 

Jestem w samym MIX-e od 6 lat, a moj pierwszy tel z tego pakietu to SE T290i (szpan)
Caly czas przedluzam umowe i tak z 25zl zrobilo sie teraz 35zl + Darmowe wieczory i weekendy, 1000sms w sieci, 100MB internetu
Jak sie jest dlugo w dobrej ofercie to w kazdej sieci zaczyna sie oplacac 

) Teraz w play dzwonię ile che, kiedy chcę, a jak nie dzwonie to korzystają z mojego telefonu inni, żeby wykorzystać wszystkie środki ( taki minus, że nie przechodzą na następny miesiąc w abonamencie). Internet mam 100mb za 5 zł, wcześniej miałem 25mb za 5 zł, zasięg chyba tylko w piwnicach nie ma. . . (zawsze jest jakaś kreska, a przeważnie jest na full'a). Dodatkowo tak jak kolega wyżej napisał, Obsługa konta przez internet na najwyższym poziomie, no i te telefony, po raz pierwszy dzięki sieci play kupiłem sobie N73 za 100zł, a abonamencie 50zł, gdzie w Orange na przedłużeniu (po 4 latach) chcieli za nią blisko 500zł hehehehe... zaśmiałem się, powiedziałem że rezygnuję i wyszedłem. W przeciągu miesiąca dzwonili do mnie jeszcze parę razy, na końcu zadzwoniła jakaś pacjentka i w bardzo niegrzeczny sposób starała się zniechęcić mnie do play, ogólnie była bardzo nie przyjemna.

co prawda 29gr/m 18gr/sms do wszystkich sieci ale przy moim doładowaniu 50 zł na 90 dni mam 2,8gb internetu gratis
i to bez żadnych limitów prędkości(a nie jak to w erze po przekroczeniu 100mb 12 kb/s ...)

Dobry jest tez pomysl z przedluzaniem waznosci konta na rok, nawet po najnizszym doladowaniu. W orange 5zl trzeba bylo wykorzystac w 2 dni, a tu ta sama kwota jest na rok.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for