Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Inne GSM ‹ Rozmówki ogólne GSM
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Rozmowy na temat telefoni GSM.
58 posty(ów) • Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4

Która sieć GSM jest dominatorem?

Która sieć GSM jest dominatorem?

ERA
4
16%
PLUS GSM
9
36%
ORANGE
8
32%
PLAY
4
16%

Razem głosów : 25

Re: Która sieć GSM jest dominatorem?

Postprzez Jackson » 02 kwi 2010 17:16

Popieram lil cebulę. Sam często korzystam z internetu w szkole czy też gg i zawsze warto wykupić za 5zł pakiet i ma się spokuj na miesiąc. Również jestem zadowolony z maksymalnego i dobrze odbieraniego sygnału gsm i też sobie to cenie i oczywiście wybieram PLUS GSM.
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę Obrazek w prawym dolnym rogu mojego posta.
Obrazek
Jackson

-

Kasa: Zamknięty
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1090 razy
Telefon: n73 & n82
Soft: v4.0 & v35
Znajomość symbian'a:

Postprzez beciuh84 » 04 kwi 2010 14:06

Witam WSZYSTKICH! Ja od 6 lat jestem w erze. Na poczatku tak tak a od 4444lat abo. Jak dla mnie to promocje typu minuty czy paczki gprs bezkonkurencyjne! :D
beciuh84

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Telefon: nokia e51
Soft: 400.34.011

Postprzez matrixm01 » 04 kwi 2010 14:16

Dla mnie najleszy jest plus gsm. Korzystam tej sieci juz ok 6 lat.
Najlepsze dla mnie jest to że internet jest bardzo tani korzystam z opcji (100 mb za 10 zł ).
Dodatkowo bardzo dobrą usługą jest darmowy nr. Bo rozmawiam ze swoją kobietą średnio 3 godz dziennie :).
a trzecim plusem jest to że większość moich znajomych ma w plusie :D
"Czy jest coś gorszego niżeli śmierć...? ...Życie... jeśli pragniesz umrzeć..." Seneka Młodszy
łęczyński klub Nasz GKS
To myyy
Górnika fani
wierni i oddani
za Górnik za GKS
pójdziemy aż po życia kres! "

Obrazek
matrixm01

-

Otrzymał podziękowań: 68 razy
Telefon: N73

Postprzez zegar502 » 06 kwi 2010 00:40

Moi znajomi maja glownie w Orange :) Jestem w samym MIX-e od 6 lat, a moj pierwszy tel z tego pakietu to SE T290i (szpan) :) Caly czas przedluzam umowe i tak z 25zl zrobilo sie teraz 35zl + Darmowe wieczory i weekendy, 1000sms w sieci, 100MB internetu :) Jak sie jest dlugo w dobrej ofercie to w kazdej sieci zaczyna sie oplacac :)
Pomoglem, kliknij w dolnym rogu --->Obrazek<--- To nie boli
Obrazek
zegar502

-=ZBANOWANY=-

Otrzymał podziękowań: 26 razy
Telefon: E50
Soft: S60v3 (hack)

Postprzez Pixel » 11 lut 2011 14:19

a ja juz skorzystalem z uslug wszystkich operatorow (znaczy tzw wielkiej czworki) i zdecydowanie polecam Play, najnowoczesniejsza siec, najszybciej rozwijajjaca, ceny najnisze i super obsluga konta przez internet! na minu zasieg, ktory nie jest jeszcze do konca zadowalajacy choc ciagle sie poprawia
Pixel

Podziękował : 0 raz
Telefon: e52
Znajomość symbian'a:

Postprzez Longeret » 11 lut 2011 15:19

Również stawiam na "Play" może jeszcze dominatorem na rynku nie jest, ale pozostałe sieci "robią w pory" na samą myśl o konkurencie. Wcześniej bylem 4 lata w Orange no i cóż wysokie rachunki , marne telefony i całkowity brak zainteresowania stałym klientem (bardziej opłacało się zerwać umowę niż po 4 latach kontynuować?! - jaja sobie robią :D ) Teraz w play dzwonię ile che, kiedy chcę, a jak nie dzwonie to korzystają z mojego telefonu inni, żeby wykorzystać wszystkie środki ( taki minus, że nie przechodzą na następny miesiąc w abonamencie). Internet mam 100mb za 5 zł, wcześniej miałem 25mb za 5 zł, zasięg chyba tylko w piwnicach nie ma. . . (zawsze jest jakaś kreska, a przeważnie jest na full'a). Dodatkowo tak jak kolega wyżej napisał, Obsługa konta przez internet na najwyższym poziomie, no i te telefony, po raz pierwszy dzięki sieci play kupiłem sobie N73 za 100zł, a abonamencie 50zł, gdzie w Orange na przedłużeniu (po 4 latach) chcieli za nią blisko 500zł hehehehe... zaśmiałem się, powiedziałem że rezygnuję i wyszedłem. W przeciągu miesiąca dzwonili do mnie jeszcze parę razy, na końcu zadzwoniła jakaś pacjentka i w bardzo niegrzeczny sposób starała się zniechęcić mnie do play, ogólnie była bardzo nie przyjemna.
Obrazek
" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."

Obrazek
Longeret

-=V.I.P=-

Kasa: 0.54
Podziękował : 23 razy
Otrzymał podziękowań: 49 razy
Telefon: Nokia N82 Black
Soft: v. 31.0.016
Znajomość symbian'a:

Postprzez chrisharris » 11 lut 2011 18:49

Moim zdaniem dominatorem jest orange,co prawda od żadnego operatora jeszcze nie brałem telefonu i nie mam zamiaru brać,ale oferta orange free na kartę całkowicie mi odpowiada :) co prawda 29gr/m 18gr/sms do wszystkich sieci ale przy moim doładowaniu 50 zł na 90 dni mam 2,8gb internetu gratis :hahaha: i to bez żadnych limitów prędkości(a nie jak to w erze po przekroczeniu 100mb 12 kb/s ...)
Obrazek
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
chrisharris

-=SPEC=-

Kasa: 0.02
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
Telefon: Milestone
Soft: 2.3.7 CM7
Znajomość symbian'a:

Postprzez krzysiek50 » 11 lut 2011 21:28

Ja tam stawiam na Play. Najszybciej rozwijajaca sie siec w Polsce, niskie ceny, dobry zasieg, obsluga przez internet. Sam mam Play Fresh i nie narzekam, darmowe sms po doladowaniu, tanie rozmowy i zasieg mam wszedzie, no moze oprocz piwnic, jak napisal Longeret :P Dobry jest tez pomysl z przedluzaniem waznosci konta na rok, nawet po najnizszym doladowaniu. W orange 5zl trzeba bylo wykorzystac w 2 dni, a tu ta sama kwota jest na rok.
Obrazek
Obrazek
krzysiek50

-=MODERATOR=-
-=SUPPORT TEAM=-

Kasa: 2.65
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 179 razy
Telefon: C902
Soft: R3EG004
Znajomość symbian'a:

Postprzez dziobak99 » 02 mar 2011 22:36

Widzę temat odkopany :D
Ja teraz bym obstawiał za gadu-air, ponieważ inne sieci mają do nich normalne ceny, i do tego ofertę mają bardzo korzystną :)
dziobak99

-

Otrzymał podziękowań: 1 raz
Telefon: i5700

Postprzez Mocha » 10 cze 2011 10:07

Zagłosowałam na Orange - jest w nim zdecydowana większość moich znajomych, a ja sama korzystam z ich usług już od dobrych paru lat. Nie planuję zmiany, bo jestem w pełni zadowolona ;) Myślę, że Orange nadal dominuje na rynku, chociaż nowe oferty Ery i Plusa mocno je gonią. Kto wie, może za parę lat sytuacja się odwróci.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mocha

-

Telefon: Nokia e51
Soft: S60 FP 1
Znajomość symbian'a:

Postprzez Longeret » 10 cze 2011 13:18

moja opinia jest czysto indywidualna ja z Orange zrezygnowałem bardzo szybko - nie spełniał moich jakże skromnych oczekiwań...
Teraz na dodatek złego w rankingu zasięgu transmisji danych Orange jest na samym końcu...
Nie wiem jak dla innych, ale ja osobiście nie wyobrażam sobie egzystowania mojego telefonu bez internetu

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] Obrazek

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] Obrazek
Obrazek
" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."

Obrazek
Longeret

-=V.I.P=-

Kasa: 0.54
Podziękował : 23 razy
Otrzymał podziękowań: 49 razy
Telefon: Nokia N82 Black
Soft: v. 31.0.016
Znajomość symbian'a:

Postprzez zuro » 17 cze 2011 19:38

Jeżeli o mnie chodzi to Plus mam go od dawna korzystam z miksa mam po 50zl i tak sie przegada te kasę i tak i tak doładowujemy i tak i telefony mieli fajnie wcześniej teraz to lipa zresztą u innych operatorów tez nie narzekam bo naprawdę jest tanio w usłudze bezlik..

życie po życiu - xxxxxxxxx
zuro

-

Telefon: 6220i
Soft: v5.1`

Odp: Która sieć GSM jest dominatorem?

Postprzez robercik » 22 maja 2012 17:42

witam prozak ma racje ,jestem w pley juz okolo 4 lat mam 3 numery i internet ,a w lutym odnawialem umowe na drugie 2 lata na jeden num jeszcze zostały dwa ,i grubo sie zastanawiam czy nie zmienic sieci .Po pierwsze min .nie przechodzą ,nie można wymienic na sms czy dane pakietowe , żadnych promocji dla stałych klientów jedynie to to że mogą mi zmienić pakiet na wiekszy z 1gb danych w ramach taniego internetu haha ,z reguły korzystam z wi fi a gps mam za free (taka łaska).Jak chcialem zakupić modem z wi fi w punkcie to NIE dopiero przy podpisaniu umowy ,a na stronie int jest za około 100 zł Więc się pytam CO ZA PROBLEM kupic w punkcie .Druga sprawa jw.chodzi o umowe ,chcialem nokie n8 jako stały klient myslalem że w promocja jakas bedzie czy upust lub chociaż smyczka na szyje a tu d,,a WIELKIE NIC chcac nie chcąc wziołem c5 za zł i mam ich w ????? Ai tak zamieniłem moje fonki na n8 .Jedyne co mnie trzyma to 300min do wszystkich i free do pley >> sumując nie polecam chyba że z neta podobno lepsze warunki do negocjacji ( nie sprawdzalem ,słyszałem ) sieci mają swoje + i - no ale w czymś trzeba być
robercik

-

Kasa: -2.97
Telefon: nokia n8
Znajomość symbian'a:

Poprzednia strona
58 posty(ów) • Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dział Statystyki