A poza tym każdy z tych telefonów jest inny, każdy jest wyjątkowy. Osobiście stawiam na n78, symbian os 9.3, fajny design, geotagging, transmitter fm. Btw. mogłeś też umieścić popularną, może i wysłużoną ale nadal lubianą n73 

zelmer23 napisał(a):Dzięki waszym głosom być może zmaleje liczba głupich i niedorzecznych pytań, w stylu: co lepsze, Nokia 6220cls czy SE C702 albo Nokia N80 czy SE P1i i dzięki temu będziemy mieli mniej pracy w celu objasnienia, który tel jest de facto lepszy, a także oszczędzą na tym nasze nerwy!

To jest moja wlasna opinia i mozesz sie z nia nie zgadzac ;]

no i g810

miałem N81 , N95 a teraz N79 i jestem baaaardzo zadowolony z niego. bateria jest bardzo mocna!! jeszcze nie miałem takiego tel w którym tak dobrze trzymała ;) duży plus to transmiter FM (super sprawa jeżeli ma się samochód ) . GPS bardo szybko łapie 2 - 3 sekundy tak w ogóle to chyba najlepsza noki z symbianem
po prostu nie ma się do czego przyczepić jeżeli chodzi o ten telefon ;) hmmm jedyne co mi do niego nie pasuje to to iż jest SUPER LEKKI
dziękuje za uwagę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for