Ja bym odłożył trochę kasy i kupił w dobrym stanie N95. Jej przewaga N-ki jest taka że ma WI-FI, GPS, aparat ma więcej megapikseli no i ma lampę błyskową(słaba bo słaba, ale jest). Za to wadą, lub nie(zależy od upodobań) że nie ma dotykowego ekranu. A i najważniejsze LG nie ma symbiana, nokia go posiada(na symbina jest od groma ciekawych gier i aplikacji).
Normalnie każdy doradziłby ci N95, ale skoro piszesz że jest w nie za dobrym stanie to musisz ocenić sam w jakim stopniu jest naprawialna, czyli jezeli w gre wchodzi tylko wymiana obudowy to warto, jezeli jeszcze trzeba będzie coś mymienić no to chyba raczej nie ma sensu... LG Cookie w zasadzie niczym szczególnym uwagi nie przyciąga...
" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Za ten post autor Longeret otrzymał podziękowanie od
Szczerze polecał bym N95, niż LG Cookie ale sprawa jest taka że jak piszesz sam, że n95 jest strasznie ,,rozklekotana,, to nie wiem czy bardziej nie opłacało by się wziąsć ten już LG Cookie , niż jak byś miał dołożyć jeszcze to tej n95...Wiadomo LG w lepszym stanie, ale gorszy jest funkcjonalnie...Najlepiej bym sobie jeszcze odłożył na Twoim miejscu i kupił n95, ale w dużo lepszym stanie...Poszukaj na allegro np. tam znajdziesz pełno tych modeli i ceny całkiem, całkiem...
Za ten post autor Rafcio3601 otrzymał podziękowanie od
ja mam w idealnym stanie nokie n95-2 za 400 zl topic16812.html
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<-- -->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<-- -->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<-- Wkońcu Android na sisx wkońcu IOS na sisx