HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
Jeśli przycinanie filmów występuje tez w orginalnym odtwarzaczu polecam 3 czynności 1. zrobic backup telefonu (pamieci wew) 2. zresetować soft 3. zainstalowac menedżera otwartych aplikacji np taskman
Przyczyną jest brak pamięci wew/pamięci operacyjnej ram Miałem ten problem i po takim ustawieniu z 30mb wolnego zrobiło sie mi 72 i teraz nic nie scina w filmach... Problemem są "inne pliki" które prezentują wszystkie pierd oły typu zaklądki historie cache oraz wpisy instalowanych aplikacji...
HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.