Witam, mam nokie N81 8gb i dostałem do niej kabel TV. Możecie mi czy da rade jakoś tego kabla użyć z tym telefonem ?
Domena nokia-n95.pl na sprzedaż
______________________________ Siemens A50 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 2600 -> Sony Ericsson K550i -> Nokia N80 IE -> HTC Blue Angel -> Samsung S5620 Monte -> Nokia N81 8gb ______________________________ Gitary, wzmacniacze, efekty w atrakcyjnych cenach. Szczegóły na PW lub GG
tyle to ja tez wiem ale niedziala, telefon wychwytuje kabel jako sluchawki
______________________________ Siemens A50 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 2600 -> Sony Ericsson K550i -> Nokia N80 IE -> HTC Blue Angel -> Samsung S5620 Monte -> Nokia N81 8gb ______________________________ Gitary, wzmacniacze, efekty w atrakcyjnych cenach. Szczegóły na PW lub GG
Własnie o tym wiem, ale chciałem się dowiedzieć, czy da rade użyć jakiejś luki lub oprogramowania, żeby użyć. Jeżlei nie to sprzedam kabel wideo