-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<-- -->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<-- -->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<-- Wkońcu Android na sisx wkońcu IOS na sisx
Twoje zdanie;) jak bys ogladal uwazniebys wiedzial...czekam na inne opinie;)
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<-- -->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<-- -->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<-- Wkońcu Android na sisx wkońcu IOS na sisx
Mamy tu przykład totalnej amatorszczyzny. Recenzja pokazuje zmagania osoby, która nie wie co trzyma w ręku (nie zdziwił bym się gdyby ten "artysta" nie wiedział, że ów telefony posiadają Symbian, jak i E90, które pojawia się na chwilę)...
"N85 to biznesowy telefon z N-GAGE"- to mnie rozwaliło kompletnie...
Popisy osoby, która albo jest idiotą, albo udaje taką, żeby zwrócić na siebie uwagę...
No żadnych parametrów technicznych nie omówił. Nie porównał niczego z wyjątkiem np. tego co się wyświetla albo jakie są aparaty. N-Gage można wgrać praktycznie do wszystkich s60v3. Wolę recenzje użytkowników lub np. profesionalnych serwisów takich jak chociażby gsm.magazyn
to nie moja wina ze on jest glupi... ;) znalazlem wiedz pokazuje...
no teksty ma dobre;)....to wszystko dla kasy tez byscie sie rzucili na byle co za taka kase;) w jego wieku..nie nagrywa juz tyle co kiedys wiedz sie lapie zarobku ;)
bo lubie jego muzyka ..i ma swietne teledyski.... wie co robi.... a nie bronie tylko stwierdzam fakt;) brak kasy to sie lapie czego sie da ;)
Ale wy smuty prawicie ! Szok ! O_o Kazdy chwyta sie byle czego zeby zarobic. Pewnie dostał za to z 5 patoli a wam gul skacze. Takie sa realia, dzisiaj raper nie zarabia na rapie. Tak wogóle to nie jestem jakis jego megafan, ale wychowalem sie na bezelach , leciało na Vivie , razem z Kołczem beke cisneli. Wpiszcie na YT "wróżka balia", klasyk. "Zaczne od tego , bo ma fajne napisy na ekranie xD" PRZEKOZAK XD
bezele to jest hit ubieglych 2 lat..wiedz chyba sie jeszcze wychowujesz;)... niech ktos usunie ten temat albozamknie bo sie kicha robi....