Witam. Pobrałem grę .jar Fight Night 4. Gdy ją wybieram pisze"Nieoczekiwany wyjątek. Zamknąć?" Z Pesem 11 mam taki problem. pes-2011-na-n95-8gb-t21001.html Wiecie co mam zrobić?
Jeśli podoba ci się gra lub program z mojego upload'u kliknij na żółty znaczek w dolnym prawym rogu tego posta.
Java jest na noki emulowana stad gry chodzą wolno lub są z nimi problemy. Po za tym gry w javie pisane są szybko i nie dbale mają dużo błędów. Jeżeli jakaś gra Ci nie działa to są dwie możliwości zrobić Hard Reset/Format lub poszukać innej wersji.
HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
Najlepiej Gry chodzą z N-gage co prawda nie które dużo ważą ale warto . Np. Block breaker deluxe 2 zainstaluj w jar a sciagnij na N GAGE , to sciągnieta wersja jar mi muli a w n Gage nie