Witajcie, zwracam się do userów którzy mają lub mieli nokie N96. powiedzcie mi o niej jak najwięcej;) myślę, że w przyszłym tygodniu kurier mi ją przywiezie i chciałbym co nieco o niej wiedzieć pozdr.
Ostatnio edytowany przez eMike, 09 gru 2008 17:22, edytowano w sumie 1 raz
odradzam ci kupna tego fonika ponieważ ma słabszy procek n95-1 ma lepszy, nie ma akceleracji grafiki, ma aparat 5 mpix ale robi gorsze zdjęcia od n95-1. ja bym ci proponował albo n85 albo jeżeli lubisz dotykowy ekran to 5800xm.
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
dodam tyle że ja nie wydałem na nią ani złotówki więc dlaczego nie?? wiem że jest gorszą itd. ale bardziej mi chodzi o to czy chodzi sprawnie tak jak N95-1 czy -2
z szybkością to jest pomiędzy n95-1 a n95 8gb. Ale ona nie ma zbyt fajnych funkcji no ale wybór należy do ciebie. Możesz ją później sprzedać i kupić np. samsunga i8510 innov8 to jest dopiero maszyna.
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
n96 ma 128mb a samsung 128mb ale samsung ma 8 mpix, wyświetlacz 2.8 cala, dysk 16gb+karta, chodzi szybciej niż n96.
Ostatnio edytowany przez leo20, 09 gru 2008 17:46, edytowano w sumie 1 raz
Ja też się zarzekałem, że nie kupię Szajsunga, ale kumpel mnie namówił i co? WIELKA PORAŻKA te telefony, żeby nawet plików .jar nie odtwarzały tylko .jad - ŻAL
SE Xperia X1 || microSD Kingston 4gb SE K800i || m2 SanDisk 2gb || DCU-60 || HPM-85 || CDS-60
Ale chyba mówicie o E250 ? Poczytajcie opinie o Samsungu i8510... Większość przesiaudała się z n95 8gb. Wrażenia? Mega boski fon.. Jak to opisują. I ja takiego zdania też się trzymam.
Wiesz tylko trochę szkoda mi wyżucić 1500+ na to, żeby sobie wyrobić opinie na temat tego telefonu. Jak jeszcze pracowałem w Media to co nowe telefony przychodziły to z każdego modelu musiałbyć jeden "dla" klienta do obejrzenia przed kupnem, więc i ja sobie sprawdzałem, ale się skończyło....
SE Xperia X1 || microSD Kingston 4gb SE K800i || m2 SanDisk 2gb || DCU-60 || HPM-85 || CDS-60