i rowniez nie blokuje suwakiem i gdy zgasnie podwietlenie po dotknieciu nic... dopiero trzeba nacisnac jakis guzik... menu, glosnosc-\+, aparat badz power.
i rowniez nie blokuje suwakiem i gdy zgasnie podwietlenie po dotknieciu nic... dopiero trzeba nacisnac jakis guzik... menu, glosnosc-\+, aparat badz power.

premek1988 napisał(a):Witam mam pytanie jest mozliwe zrobienie w N97 ze jak zgasnie wyswietlacz to po dotknieciu go on zaswieca sie tak jak w przypadku 5800 lub 5530? oczywiscie w n97 mam wylaczona autoblokade klawiaturyi rowniez nie blokuje suwakiem i gdy zgasnie podwietlenie po dotknieciu nic... dopiero trzeba nacisnac jakis guzik... menu, glosnosc-\+, aparat badz power.
w prawym dolnym rogu mojego posta.

no ale jak chce zablokowac to mam od tego suwak... albo blokada klawiatury na czas tez jest troche bezsensu bo nie da sie okreslic np na 3 min... tylko jak gasnie wyswietlacz to klawisze zablokowane... na V10 bylo mozna okreslic czas na np 3 min a na V11 i V20 juz sie nie da blokuje sie po takim czasie jaki jest ustawiony na podswietlenie wyswietlacza...zegar502 napisał(a):Watpie w to poniewaz chodzi o to zeby w telefonie nic sie nieszperalo samo przez przypadek, po prostu dziala jak blokada, a ekran sie wylancza w sensie ze jest nieaktywna funkcja dotyku

ale jak juz mialem 2,5 miecha 5800
a pozniej N97 mowie co tam tez przeciez s60v5
a co sie okazuje nie wszystko to samo... aaa i jeszcze jedno jak jest sie w odtwarzaczu i jest odtwarzany utwor to jak nacisne na wyswietlaczu przycisk wroc to wywala do pulpitu a nie do listy utworow troche to niewygodne... ale coz dobra bo zaraz ktos napisze ze nie na temat 

ale nic w ta strone nie dalo no trudno juz sie przyzwyczailem powoli 

premek1988 napisał(a):juz do tego doszedlem... poprostu na wyswietlaczu glownym nie moze byc ten caly skrot od muzyki;] wtedy po nacisnieciu "wroc" wraca do listy a nie do pulpitu glownego;]

w prawym dolnym rogu mojego posta.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for