Sposób ten działa napewno z n95, n95 8gb, n82, n73. Prawdopodobnie działa też na każdej innej nokii posiadającej auto focus. Instrukcja: Włącz tryb kamery video, następnie z wyczuciem uderz w tył aparatu. Po chwili zobaczysz, że Twój telefon nagrywa filmy w trybie macro.
[youtube]xmwvqLhfnss[/youtube]
Ostatnio edytowany przez Dawid_Zielu 22 sty 2009 17:06, edytowano w sumie 4 razy
Jeżeli na SISX.PL widzisz SPAM , nie komentuj go, pomóż Administracji sprzątnąć śmieci wciskając RAPORT Masz pytanie? pisz na forum, od tego jest.
2 filmiki krótkie. Z "makro" i bez. Jak dla mnie różnica ogromna. Format mp4, nagrywane N95-1. Polecam oglądać w telefonie. Jest to kręcone jak było już trochę ciemno więc jakość słaba, ale mimo wszystko tą różnice widać.
hmm nie mam pojęcia... moze jakies złącza się wtedy dotykają czy cos... w kazdym bądż razie, strasznie mi sie smiac chciało jak to zobaczyłem. I racja, działa na mojej n82
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .