Kondiiii, on pewnie mówi o starej wersji z tego wątku (bodajże jest tu 7.52 więc i mapa jest przedpotopowa) Niech każdy instaluje nową 7.71 z działu download i dopiero ocenia ten program. ;)
N-Gage2.0 player nickname: yunghustla
Welcome To San Francisco
MDA Vario III (HTC TyTN II) + 8GB Samsung SGH-i550W + 1GB (i550PMHE3)
Za ten post autor YoungHustla otrzymał podziękowanie od
parikk, stawiasz piwo autorowi tematu i widzisz link.
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
Witam. Panowie proszę o pomoc. Myślałem że trochę qmam,(z normalnymi navi na PDA zero problemów) ale okazało się że jestem tuman:( . Więc tak: pkt 1: zassałem, pkt2: podpisałem, i.. terz nie wiem o co chodzi "wgrywasz na kartę pamięci" i następny "instalujesz". Czym to się różni? Przekopiować na kartę pam i stamtąd instalować? Bo ja tylko zainstalowałem i na karcie nie widzę żaadnych folderów związanych z tą navi ,do których można coś podogrywać.. żadnego katalogu "maps"... Jeśli ktoś ma jeszcze pokłady cierpliwości dla lamerów to b. proszę o dokładniejszy opis działania. Teraz przy otwieraniu tego zo zainstalowałem bezpośrednio z kompa pojawia się komunikat KERN-EXEC 3... I QPA:(
mam male zastrzezenie co do tej aplikacji a do kladneij do mapy sciaglem najnowsza jaka aktualnie jest i okazuje sie ze mieszkam w miescowosci oddalonej o 11 km. Po za tym polozenie na mapie i ulica sie zgadza
HASŁO: sly180 Nie masz Chomika?? Kliknij ___________________________________________________ Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza ___________________________________________________ Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę w prawym dolnym rogu mojego posta.
gdzie znajde kod produktu do aktywacji ? o ile sie nie myle to po uruchomieniu sygica nigdzie nie moge znalesc tego , wpisujac numer imai tela podaje na stronce do aktywacji ze kod nie prawidłowy, dlaczego ? sprawdzałem na dwoch telach i to samo. ??????????????????????