wystarczy najpierw wygenerowac kod w programie z nr seryjnego telefonu 
System nawigacji zdobywający coraz większą popularność, przebil Tom-Toma Współpracuje z odbiornikami GPS wewnętrznymi i zewnętrznymi!
W archiwum znajduje się mapa Polski (2008_Q1).
Mapy mają 99,x% pokrycia ulic i 80% pokrycia adresowego.
W pełni polski Interfejs oraz Polski głos prowadzący, bardzo szczegółowe mapy europy - w tym POLSKA.
Zawartość archiwum Sygic Mobile v7.52 PL należy rozpakować bezpośrednio na kartę pamięci, a plik sis podpisać i także zainstalować. (złamanego systemu nie musimy podpisywac
).Kod odblokowujacy mapy generujemy sobie na podstawie kodu z sygica, który odczytujemy po instalacji.
program instaluje sie w wersji angileskiej, przy starcie wybieramy polski, lektroa rowniez PL (Magda)
Gdyby ktos potrzebowal dodatkowo mape jakiegokolwiek panstwa, niech pisze to dodam

PACZKA ZAWIERA:
- Sygic Mobile v7.52 wersja najnowsza BiNPDA (format .sis)
- Język polski i polskiego lektora (ustawiasz po uruchomieniu)
- Mapa Polski
Pobierz Sygic Mobile v7.52 (88,9MB):
Widoczne tylko dla zalogowanych
Pobierz generator kodow odblokowujacy program i mapy (6,94KB):
Widoczne tylko dla zalogowanych
pliki na serwerze 4shared wiec nie bedzie problemow z pobieraniem

INSTRUKCJA:
1. Sciągasz
2. Podpisujesz (złamany system - nie podpisujesz )
3. Wgrywasz na karte do folderu pierwotnego, nie do zadnego pod folderu
4. Instalujesz
5. Wgrywasz mapy do katalogu MAPS(dodatkowe mapy)
6. Resetujesz fona
7. Uruchamiasz
8. Generujesz kod do mapy
9. Ustawiasz
10. Jedziesz
Sprawdzilem osobiscie, uruchomilem w 5 minut bez zadnej komplikacji
DZIAŁA !!! pokazuje drogi w mojej miejscowosci, ktore byly wybudowane we wrzesniu tego roku!!kilka screenow

NAWIGACJA NA 100% KOMPATYBILNA WDG PRODUCENTA Z MODELAMI:
SAMSUNG, SAMSUNG SHG-i400,
NOKIA N95; 95-2; N93; N93i; N91; N92; N82; N80; N78; N77; N76; N75; N73; N71; E90; E70; E65; E62; E61i; E61; E60; E50; 6290; 6121; 6120; 6110; 5700 XM; 5500 Sport; 3250;
LG KS10
Jezeli nie jest wymieniony Twoj model a masz symbiana to sprawdz
są modele nie wymienione na liscie a nawigacja dziala
w razie czego nastąpia kolejne poprawki po 23:00
Temat mojego autrostwa, kopiowanie i przetwarzanie powyższych danych zawartych w tym serwisie zabronione. Zastrzegam jakiekolwiek powielanie ich bez uprzedniego skonsultowania się ze mną.

. Aby uruchomić program na pełnym ekranie muszę ustawiać telefon w trybie landscape, jest to dla mnie uciążliwe gdyż w programie podczas wpisywania danych muszę się domyślać, który softkey w programie jest jako prawy, a który jako lewy. Dodam, że opcja "Obrót ekranu" w ustawieniach nie wiele daje, po wyjściu z programu i ponownym wejściu, owszem ekran jest obrócony ale ucięty, a jak wejdę z trybu lanscape, to mam go wtedy do góry nogami