w prawym dolnym rogu mojego posta.

w prawym dolnym rogu mojego posta.

Crash Override napisał(a):Ostatnio myślałem trochę o tym co kupić, co sprzedać i co sobie zostawić. Doszedłem do wniosku, że jako zabawkę zostawię sobie chyba 5800 XM. Będzie fajnie grała na słuchawkach, ma 8GB wbudowanej pamięci, WIFI i możliwe, że włożę w nią starter 36,6 albo Orange i zamówię taryfę z tanim netem. Marzy mi się Nokia X6 ale zanim ona wejdzie do sprzedaży to trochę minie... Miałbym wtedy wyświetlacz pojemnościowy - jego brak to największa wada 5800XM. Mam co do 5800 kilka pytań:
1. Będzie to fon z brandem Plusa, nie przeszkadza mi wygląd plusa ale chciałbym wgrać tego nowego FW v40 co ma to przewijanie list ulepszone. Więc tu moje pytanie: Telefon kupione z brandem a brand usunięty przeze mnie. Co wtedy z gwarancją?
2. Skąd mam wiedzieć czy ten telefon będzie dobrze grał (chodzi mi o słuchawki) ? Słuchawki mają parametry grania a telfony? Czego oczekuję? Mam spore słuchawki Philipsa warte ok. 300zł, podłączone do N82 grają mizernie, podłączone do N85 grają nawet fajnie, podłączone do MP4 Philipsa Opus 16GB grają masakrycznie źle. Jak będzie w przypadku 5800? Skąd mam wiedzieć?
3. Czy wyświetlacz da radę wyświetlić ładnie film? Wydaje mi się, że tak ale poczekam na wasze opinie.
4. Czy pisanie esów i surfowanie po necie bez rysika z dużymi palcami jak ja mam jest aż tak bardzo uciążliwe? Czy do tego 36,6 mam sobie kołować jakąś tanią Nokię?
5. No i wreszcie - dlaczeto to jest telefon muzyczny? Ma wbudowaną pamięć, barwy Xpress Music no i fajne głośniki ale co jeszcze? Czy technicznie coś ją wyróżnia? Czy może coś "tkwi" w sofcie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for