Aby zobaczyć treść tego linku, musisz się zarejestrować lub zalogować

W 6220 nie mam Wifi a przez gprs zbankrutuję 

Aby zobaczyć treść tego linku, musisz się zarejestrować lub zalogować

Problem tkwi w tym, że to całe FFP czy jak tam nie działa na moim telefonie bo 6220c ma FP2 czy jakoś tak
Wybaczcie ten brak konkretów ale chyba wszyscy wiedzą ocb. No więc dorwałem MBMTool, wyciągnąłem oryginalny plick Black.mbm z folderów systemowych bo ten właśnie motyw chcę mieć tylko, że z podmienioną tapetką, stworzyłem zmodywfikowany pliczek i... za chu%a wafla nie wiem jak go wgrać teraz z powrotem
próbowałem na wszystkie sposoby... po prostu wpieprzyć do private albo do resources... czyli tam gdzie normalnie siedzą mbm, lecz niestety nie skutkowało to pokazaniem się motywu w ustawienia/motywy. Myślałem przechytrzę sukę... dorwałem Siscontenta, ściągnąłem przykładowy plik sis motywu z neta pasujący na mój model i popodmieniałem pokolei wszystkie pliki ściągniętego motywu na pliki motywy black wyciągniętego z systemu (oczywiście z przerobionym mbm). Znów: kopiuje na kartę, instaluje i gówienko... Nosz kurfa ile można?! Ta Nokia mnie zabije!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for