Siema mam takie pytanie skąd to wziąć??:) "Licence.Manager.Pro.v6.16.Signed" bo nie zbyt się połapałem z tym;) używam innej scracowanej wersji ale w niej gdy ściągnę mapy prze mam loader to ich nie widzi,dopiero jak ze stronki,której pobieram te mapy to działa;) nie wiem o co chodzi z tym może coś źle robie??:) ale tak poza tym normalnie super działa nie ma żadnych problemów;) chodzi mi tylko żeby mapy pobierać przez map loader;) z góry dzięki za pomoc;)
nie moge zainstalowac tego pliku Nokia Maps na Nokii N95-1 z Plusa, nawet po podpisaniu.. wyswietla sie blad: 'nie można zainstalować aplikacji zabezpieczonej, odebranej od niezaufanego nadawcy'. aplikacje wgrywam normalnie na karte pamieci przez transfer danych.. w ustawieniach menedzera aplikacji mam ustawione inst. wszytsko wiec to nie to na pewno.
udało sie, moze ktos podzucic jak można mape polski mieć w trybie satelitarnym od razu na komórce bo teraz jak sie wezmie na ten tryb to zeby zobaczyc cos to trzeba sciagac jak sie porusza myszka dany obszar i wtedy mamy troche w trybie satelitarnym a jak mozna zrobic zeby od razu miec calosc jak sciagnac?
Dzięki
[ Dodano: 2009-04-29, 14:04 ] juz wiem taka opcja jest w MN 3 dzieki i juz nie przeszkadzam :]
Ostatnio edytowany przez xbeer 28 kwi 2009 19:31, edytowano w sumie 5 razy