Sam pomysł programu wyśmienity. Mam jednak dwa zastrzeżenia. (Na moim N80). Po pierwsze: korzystając z niego nie wystarcza już pamięci na używanie nawigacji (Garmin). Po drugie (ktoś na forach już o tym wspominał) u mnie po kilku minutach nagle przestaje rejestrować parametry i rysować mapkę, tylko leci czas. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Chyba trzeba czekać na nową wersję...
na wstępie chciałem wszystkich przywitać, to mój pierwszy post tutaj
Niestety googlując nie znalazłem nigdzie w necie opisu dotyczącego problemów z tą aplikacją na tel. nokia 6650 - powiedział bym lakonicznie, że program działa połowicznie :/ tzn. działa część odpowiedzialna za zapisywanie ścieżki (New workout), ładnie się uruchamia, pokazuje na ekranie ślad. Jednak po zakończeniu zapisywania nie mogę podejrzeć i analizować zapisanych ścieżek - tzn przy próbie wejścia w Training diary program bez żadnego ostrzeżenia wraca do menu.
jasne że mam, chodzi o to ze wykresy i trasa są rysowane, a zegary takie jak prędkość i czas nie są pokazywane jest biała plama tzn sie tło i nic więcej. a jak wejdę do training diary i wybiorę jakiś dzień to wszystkie tabelki są wypełnione informacjami a w czasie treningu ich nie ma jak to włączyć