Witam nie dawno kupiłem N95 8GB ma sim locka na sieć orange więc używam turbosima , mam kartę z plusa . Sćiagnąłem z 4 razy konnfigurację z plusa INTERNET GPRS przy wejściu w standardową przegladarkę bład jest taki "Pakiety danych ; pakiety danych niedostępne.Sprawdz usługi sieciowe" i teraz pytanie czego to wina ze nie mogę się łączyć z netem ? czyzby jakas blokada w w turbosim ? dobra zrobiłem pozniej HARD FORMAT przez przywrocenie ustawien fabrycznych telefonu , co się okazuję nadal to samo było ,po jakimś 5 razie zrestartowania telefonu "wyl/wl" zadziałało nie dawno chciałem cos sprawdzić i przelozylem kartę do E51 a po ponownym odpaleniu n95 znow to samo .. przeciez nie bede robil znow formata ilez mozna a i tak to nic nie dalo . znow w Operze mobile blad polaczenia z serwerem czyli to nie wina raczej aplikacji , jakieś pomysły ? miał ktoś coś takiego ? Moze jednak wina tego turbosima ? Sam juz nie wiem moze wina oprogramowania ? <zalamka>
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .