Panowie takie pytanie,telefon z Plusa dokładnie mixplus obecnie jest za granicą / Turcja /,czy jest możliwość abym go doładował zdrapką z Polski ??Jeśli tak to jak ?
oczywiscie ze dojdzie przeciez nic poza miejscem "pobytu" telefonu sie nie zmienia, ba to tak jak bys pojechal za granice i nie rozliczali Cie za rozmowy.
Jeżeli na SISX.PL widzisz SPAM , nie komentuj go, pomóż Administracji sprzątnąć śmieci wciskając RAPORT Masz pytanie? pisz na forum, od tego jest.
Jak włączałem roaming na ten tel co teraz jest za granicą,pytałem pani w BOK Plusa jaki koszt połączenia z Turcją,oświadczyła mi że rozmowy to 4 zł minuta dzwoniącego i 4 zł odbierającego ,rozmawiałem już kilka razy ,wczoraj np.jak żonka dzwoniła to jej za 12 minut zjadło prawie 50 zł,natomiast mi nie zeszło ani razu z konta ani złotówka ,więc jak to jest w końcu,oni sami nie wiedzą ?
Rozumiem, że Twoja żona jest za granicą. Jeśli dzwoniła zza granicy z polskiego numeru, to Ty nie możesz ponosić jakichkolwiek kosztów, ponieważ nie możesz (musisz) wiedzieć skąd ktoś do Ciebie dzwoni. Trochę inaczej jest gdy Ty zadzwonisz do żony. Poniesiesz koszt normalnego połączenia, ponieważ nie możesz (musisz) wiedzieć gdzie rozmówca obecnie się znajduje. Natomiast rozmówca poniesie koszty połączenia w roamingu. Takie jest moje rozumowanie. Nie wiem jak jest w Plusie.