Siema próbowałem zainstalować gry na g-gage i ok, zainstalowałem ją i wyskoczyło instalacja zakończona powodzeniem.Teraz tu się schody zaczynają gry uruchamiam grę asphalt 3 streey rules z n gage na N95-1 i wyskakuje error "Close some applications and retry starting the gamie.(Error-1000002)"I co ja mam zrobić ? dodam, że jak uruchamiam gre Worms world party to identyczny error wywala mi.Byłbym zapomniał takiego N-gage mam zainstalowanego na swojej kochanej cegiełeczce n-gage_1.40_1557
Ostatnio edytowany przez 1qaz2wsx, 26 lut 2011 17:04, edytowano w sumie 1 raz
po 1. Zapoznaj się z tym tematem: nowa-funkcja-w-profilu-znajomosc-symbiana-t19794.html po 2. Nazwa tematu jest niezgodna z Regulaminem, jeżeli nie zmienisz nazwy przenoszę temat do kosza po 3. możliwe że masz za mało pamięci ram, zamknij zbędne aplikacje/procesy by zwolnic pamięć po 4. masz złamany system czy nie?
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
w takim razie włącz lub wyłącz patcha open4all w rompatcherze
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .