Otoz mam taki problem, wgrywalem stery do polaczenia USB i istalowalem tez cos na fonie(mniejsza o to, poniewaz chcialem tylko stery z PC suite do hack'a) no i wydawalo mi sie, ze wszystko sie skonczylo, zaznaczylem zielony ptaszek dla potwierdzenia zakonczonej instalacji. Lecz potem telefon zaczal wariowac, nie chce wejsc do menu, dziala tylko to co jest na pasku(odtwarzacz), przestal mi go wykrywac PC suite, dziala tylko pamiec masowa i wyskakuje komunikat ze nie mozna dokonczyc instalacji z poziomu dysku twardego tylko przez managera aplikacji w tymjednak sek, ze nie moge do niego wejsc...
[you] Trance jest jak ocean uczuć - gdy raz sie zanurzysz, utoniesz...
Paul van Dyk listener...
"Niewiele wie ten, kto dużo przeżył. Wiele wie ten, kto dużo podróżował."
zrób hard format: *,3,zielona słuchawka, power on/off
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .
Niestety nic nie pomoglo, robilem hard format, formatowalem HDD i nic. Pamiec masowa dziala, ale przez PC suite i zeby zrobic hacka przez SecMan'a niestety...
[you] Trance jest jak ocean uczuć - gdy raz sie zanurzysz, utoniesz...
Paul van Dyk listener...
"Niewiele wie ten, kto dużo przeżył. Wiele wie ten, kto dużo podróżował."
może się coś z softem dzieje? Albo zanieś telefon do serwisu i niech sprawdza co z nim jest nie tak.
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku .