Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Pomoc. Problemy, platforma s60v3, s60v5, symbian^3 ‹ Problemy ogólne
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Ogólne problemy, certyfikaty itp.
2 posty(ów) • Strona 1 z 1

Problem z wifi w nokii e71 raz dziala a raz nie

Problem z wifi w nokii e71 raz dziala a raz nie

Postprzez giuseppe » 03 lip 2011 14:59

Witam wszyskich.Posiadam nokie e71 i mam maly problem z lacznoscia wifi.Podam taki przyklad wczoraj chcialem wejsc na internet polaczylem sie ze strona za pomoca wifi ale niee zdazylem wejscc juz na inna bo wyskoczyl mi komunikat "rozlaczony" próbowałem cały czas się połączyć bez skutku. Wyszedłem z opery i na ekranie głównym próbowałem wyszukać inne dostępne sieci wifi nie znalazło ani jednej sieci. Wlaczylem ponownie operę wyszukiwalo w nieskończoność. Próbowałem wyjść z opery ale telefon się zawiesił nic nie mogłem zrobić. Jedynie gdzie mogłem wejść to kontakty. Wlaczylem telefon bo innego wyjścia nie miałem ale telefon nie chciał się do końca wyłączyć był czarny ekran ale świeciły się diody wyświetlacza i klawiatury. Pomogło wyciągnięcie baterii i wlozenie powrotem. Zauważyłem że jak telefon się zawiesił i wifi nie reagowalo bateria strasznie się grzala. Wylaczylem telefon na noc i podłączyłem pod ladowarke i rano wifi działa aż miło. Może ktoś z was miał taki przypadek? Bo jest to trochę irytujace że raz działa pięknie a raz wiesza się i rozlacza. Oprogramowanie aktualizowane do najnowszej wersji , robienie hard resetu też nie pomaga. Problem występuje niestety bardzo często. Czekam na jakieś sugestię i porady. Pozdrawiam

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] Obrazek
giuseppe

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Telefon: nokia
Znajomość symbian'a:

Re: Problem z wifi w nokii e71 raz dziala a raz nie

Postprzez leo20 » 03 lip 2011 18:19

nowa-funkcja-w-profilu-znajomosc-symbiana-t19794.html
Nie pomagam na PW,GG, email , masz problem pisz na forum od tego jest
Precz ze SpamemUżytkowniku aby podziękować komuś na pomoc nie pisz postów typu "dzięki" tylko używaj specjalnego przycisku Obrazek.
Obrazek
leo20

-=ADMINISTRATOR=-
-=MODERATOR=-
-=V.I.P=-

Kasa: 49.81
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 259 razy
Telefon: galaxy mini
Soft: CyanMobile
Znajomość symbian'a:

2 posty(ów) • Strona 1 z 1