Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Download s60v5 ‹ Aplikacje sis/sisx/java (s60v5) ‹ Poł./sms/nagrywanie (s60v5)
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Call recordery/dyktafony. Zarządzanie sms'ami
1 post • Strona 1 z 1

Psiloc VoxTrack Personal

Psiloc VoxTrack Personal

Postprzez Jackson » 03 lis 2010 20:23

ObrazekObrazek

Program pozwala automatycznie po rozpoczęciu lub ręcznie nagrywać rozmowy telefoniczne do plików wav, amr oraz mp3
Posiada funkcję eliminacji ostrzegawczych beepów (pikania), jednak na n5800 wycina, jak większość recorderów, fragmenty z beepami; wtedy z wyłączoną tą opcją działa perfekcyjnie wraz z patchem Remove Recording Tone.
Obsługa jest bardzo prosta, program zawiera w sobie tylko to do czego został stworzony, co robi skutecznie. Dodatkowo może służyć jako dyktafon.

Zmiany to obsługa platformy S60v5, ulepszony mechanizm nagrywania, naprawione nagrywanie ręczne i poprawki innych bugów.

Wersja v1.30

Ukryte Treści/Linki Status: Włączony
Widoczne tylko dla zalogowanych
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę Obrazek w prawym dolnym rogu mojego posta.
Obrazek
Jackson

-

Kasa: Zamknięty
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1090 razy
Telefon: n73 & n82
Soft: v4.0 & v35
Znajomość symbian'a:

1 post • Strona 1 z 1
Dział Statystyki