Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Pomoc. Problemy, platforma s60v3, s60v5, symbian^3 ‹ Obsługa s60v3, s60v5, symbian^3
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Dane, instrukcje obsługi. Problemy związane z obsługą.
4 posty(ów) • Strona 1 z 1

[ NOKIA 5800 ] -pytanie

[ NOKIA 5800 ] -pytanie

Postprzez MARIOB » 03 lip 2010 08:38

Witam wszystkich !

Jako że od kilku dni posiadam ten telefon,mam kilka pytań,na które nie znalazłem odpowiedzi,będę wdzięczny za pomoc fachowców .
Mianowicie:

- przycisk menu ,ten środkowy co jakiś czas się zaświeca i gaśnie od czego to jest ? Dodam że wiem że jest ustawiony na miganie jak mamy jakieś nieodebrane połączenie lub sms,o tym wiem,tyle że sprawdzałem i nie mam żadnych nie odebranych połączeń lub sms,jak były to wywaliłem ale nadal miga co jakiś czas,ma ktoś pomysł co jeszcze ?

-druga sprawa,pewnie śmieszna ,ale dodam że dotykowy mam pierwszy raz,zresztą nie sobie go kupiłem,sam uzywam N95 8gb ,ale do żeczy,dzwoniłem wczoraj na infolinie ,w pewnym momencie pani mówi jeśli chcesz..... wybierz 5 na klawiaturze ,no i kopara mi opadła.... bo ...tu jest dotykowa... i jak ją wywołać w trakcie połączenia :D

- no i ostatnia sprawa,jak zablokować całkowite połączenie z wap,internet ,tylko żeby po wi-fi szło się połączyć ,np. z domowego routera.

Dziękuje z góry za pomoc.
MARIOB

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: [ NOKIA 5800 ] -pytanie

Postprzez banan899 » 03 lip 2010 09:30

1. Wyłączyć diodę możesz wchodząc w ustawienia>telefon>wskaźn. powiadamiania>odd. św. tr. got. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia do czego to służy. :D
2. W trakcie rozmowy w prawym dolnym narożniku masz przycisk "zadzwoń", ukaże Ci się klawiatura.
3. Musisz w ustawieniach połączenia lub w przeglądarce ustawić punkt dostępu na zawsze pytaj i po prostu wybieraj sobie wlan. Niestety nie doszedłem jeszcze do tego żeby ustawić to na stałe. Pozdrawiam
banan899

-

Podziękował : 0 raz
Telefon: 5800XM, E65

Postprzez MARIOB » 03 lip 2010 09:56

Dziękuję za odpowiedz,została jeszcze kwestia tego internetu,jak by ktoś mi podpowiedział ,gdzie w co po kolei wejść ,i zmienić będę wdzięczny .

Jeszcze jedno,jak się sprawdza wersję softu w tym modelu,i ewentualnie warto zmieniać na nowszy,nie wiem jaki jest w tym .
MARIOB

-

Podziękował : 1 raz

Postprzez Jackson » 03 lip 2010 12:24

Mariob wersję softu możesz sprawdzić kodem *#0000# a aktualizować możesz ponieważ każda wersja jest do shackowania. Co do internetu to poszukaj specjalnego patcha w poradnikach
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę Obrazek w prawym dolnym rogu mojego posta.
Obrazek

Za ten post autor Jackson otrzymał podziękowanie od
MARIOB
Ocena:1.72%

Jackson

-

Kasa: Zamknięty
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1090 razy
Telefon: n73 & n82
Soft: v4.0 & v35
Znajomość symbian'a: