Witam.
Ponad pół roku temu kupiłem na allegro nokie 6220 classic i niestety od kilkunastu dni mam z owym telefonem problem.
Dokładnie chodzi o to że gdy podłącze telefon pod kabel usb czasami się restartuje, gaśnie podświetlenie, wyświetlacz robi się biały i ukazuje się napis "nokia" potem podświetlanie się włącza i wszystko powraca do normalnego stanu rzeczy, restart wygląda jak "uruchom ponownie" w programie Jbak TaskMan.
Zdarzył mi się także restart przy wejściu w odtwarzacz muzyki.
Sądzę że to wina systemu i chętnie poszedłbym z tym telefonem do salonu oddać na naprawę tylko że w karcie gwarancyjnej nie ma daty zakupu i nie wiem czy z taką karta gwarancji w ogóle przyjmą mój telefon do naprawy.
Tak wygląda moja karta gwarancyjna: http://img233.imageshack.us/f/23032011514.jpg/
Ogólnie dawno myślałem nad "wgraniem" nowego symbiana gdyż obecny jest trochę mułowaty, mimo że moi koledzy mówią mi że chodzi dość szybko jak na symbiana.
Więc przejdźmy do rzeczy:
Czy przyjmą mi telefon z taką kartą gwarancyjną?
Ps. jeśli temat jest w nieodpowiednim dziale proszę modka o przeniesienie do właściwego, z góry przepraszam za wszystkie problemy.

?