Witajcie, przeczytłem kilka tematów wyżej, że s60v3 umiera - to już stary systemik. W takim razie pytam - co się rodzi? Nie jestem zwolennikiem bez systemowych fonów czyli s40 no i nienawidzę po prostu nienawidzę dotykowych telefonów czyli s60v5; a Maemo ? To już wolę netbook niż tą całą N900. Gdzieś czytałem, że Nokia ma wprowadzić nowy podział telefonów na serie jakieś tam C, S itp. Tam pewnie będzie coś nowszego niż s60v3, tak?
Czyli jest to zupełnie otwarty system, hmm... a ma to jakiś wpływ na powstawanie aplikacji pod ten system? No niby zdjęto jakby jakieś blokady, tak? Czyli raczej wpływ pozytywny. W ostatnie wakacje jeszcze jak wgrałem nowego firmware do mojej N82 i shackowałem ją do wchodziłem co kilka dni na fora szukając nowych aplikacji i wiecie co? Praktycznie za każdym razem widziałem kilka nowości. A teraz? Jest zdecywanie gorzej. Owszem update"y progsów są ale nowości nie wychodzą raczej... a szkoda.
tu mozesz sobie troche przeczytac na temat "umierania symbiana" duzo osob chce miec iphona i odsowa sie od noki. Zreszta jak by nokia poprawila wykonanie telefonow na pewno by sporo odzyskala
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości