tak. wez wszystkie dane telefonu-imei, model, z jakiej sieci. przejdz sie po komisach i lombardach. powiedz ze Ci ukradli. zostaw namiary na siebie. ale jak zgłosisz na policje to lepiej. siec zablokuje telefon przez imei i bedzie sie nadawał tylko do wbijania gwoździ:)
nie wiem dokladnie, ale do ubezpieczenia musi byc raczej na pewno papier z policji. tylko na policji niech powie ze ukradziono mu teledon a nie ze go zgubil:)
ja bym odpuscil ....trudno niestety bo jak zablokuja to masz pojezdzone.... juz po tel..o ile uda im sie zablokowac.....wystarczy wylaczy polaczenia z netem..sam tak mialem i mi powiedzieli...a po lombardach nie ma sensu bo zaden debil do lombardu komisu nie sprzeda poleci albo na allegro albo poleci dla znajomego..odpusc bo to i tak bez sensu
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<-- -->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<-- -->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<-- Wkońcu Android na sisx wkońcu IOS na sisx
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<-- -->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<-- -->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<-- Wkońcu Android na sisx wkońcu IOS na sisx
nie ;) ..skradziono wam nie wiedzie kto to to zapomnijcie o odzyskaniu..niestety
no przestan to nie bronx ze telefony odrazu ida w swiat ale tak czy siak juz po tel niestety
Jak był ubezpieczony to musi być papierek z policji dla ubezpieczyciela, na znalezienie go nie ma szans. Jak w sieci zablokują imei to za granicą tel będzie sprawny.