Model DSC- H5
Kolor czarny
Stan stan wizualny jak i techniczny jest idealny , sprzęt nie posiada żadnych rys , wyświetlacz aparatu też jest w stanie nie naruszonym oraz nie widać żadnych zadrapań , rys , , pęknięć itp . Aparat jest jak nowy
Gwarancja brak
komplet pełny :
* aparat
* kabel USB
* karta pamięci
* płyta CD
* pasek do aparatu
* pudełko ( pudełko jest inne poprzez pomyłkę pracownika sklepu AGD i dał mi pudełko od modelu aparatu Sony DSC H 2 )
* ładowarka do akumulatorków , bez akumulatorków bo nie mam pojęcia gdzie one są
* faktura z datą zakupu danego aparatu
* soczewka do niego
cena 500zł
Forma zawarcia transakcji : może być przez allegro w czym transport /wysyłkę ja opłacam lub odbiór osobisty . pochodzę z Dolnego Śląska - Jelenia Góra
Nie zamieniam się na inne wartościowe rzeczy , interesuje mnie tylko gotówka
Parametry sprzętu :
- Kod: Zaznacz cały
Aby zobaczyć treść tego linku, musisz się zarejestrować lub zalogować
Krótki opis
tak jak wyżej opisałem aparat jest w idealnym stanie , nie posiada żadnych rys . Sprzęt był mało używany prze zemnie , niemal cały czas znajdował się w pudełku . Aparat tego typu jest aparatem kompaktowym , ale zdjęcia robi rewelacyjne niemal jak lustrzanka , bardzo polecam ten model osobom którzy wymagają od sprzętu dobrych zdjęć . Obsługa jego nie wymaga dużej wiedzy na temat fotografii , osoba bez doświadczenia fotograficznego na pewno sobie poradzi z obsługą jego
Zdjęcia

Więcej info , dostaniecie poprzez kontakt meilowy oraz gg , dla chętnych zakupu mogę podać mój nr telefonu . więcej zdjęć wysyłam pocztą POZDRAWIAM