Przejdź do zawartości

• Punkty
  • Sklep Sisx
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  • Opcje
  • Dotuj

• Strona główna ‹ Download s60v3 ‹ Aplikacje sis/sisx/java ‹ Gps/mapy
Strona GłównaStrona Główna Prywatne wiadomościPrywatne wiadomości Pobierz s60v3Pobierz s60v3 Pobierz s60v5Pobierz s60v5 MultimediaMultimedia PoradnikiPoradniki PomocPomoc PomocPodziękowania ShoutboxShoutbox ShoutboxAndroid
Narzędzia GPS. Mapy.
4 posty(ów) • Strona 1 z 1

SpeedAlarm

SpeedAlarm

Postprzez lukast008 » 28 sie 2008 10:47

SpeedAlarm to program, dzięki któremu kierowcy mogą na żywo, w czasie jazdy informować się wzajemnie o patrolach drogówki ("suszarkach") i nowych fotoradarach, korzystając z własnych telefonów komórkowych.
Dlaczego właśnie SpeedAlarm?
Potrafi więcej - ostrzega o "suszarkach", zgłaszanych na żywo przez kierowców, wszystkich fotoradarach i innych zagrożeniach
Zawsze aktualny - masz informacje sprzed sekundy i nie myślisz o aktualizacjach
Precyzyjnie informuje - nie musisz nasłuchiwać, dopytywać i analizować "gdzie to jest?", jak w przypadku CB radia
Legalny - nie ryzykujesz konfiskaty i kary, jak za antyradar
Zero montażu - nie musisz wiercić dziur i kłaść kabli
Koszty? - SpeedAlarm jest darmowy. W zamian za to, przy włączaniu programu może pojawić się krótka reklama. Jeżeli Twój telefon nie ma wbudowanego GPS, potrzebny będzie też zewnętrzny odbiornik GPS.
Przeczytaj szczegółowo o kosztach...
Jak działa SpeedAlarm?
Baza danych SpeedAlarm - pamięta pozycje wszystkich fotoradarów i lokalizacje "suszarek" w danej chwili
Komórki kierowców - połączone są z bazą w czasie jazdy. Zawsze masz najaktualniejsze informacje z okolicy, w której się znajdujesz
Inni kierowcy - zgłaszają "suszarki" i nowe fotoradary, o których natychmiast się dowiadujesz
Odbiornik GPS - określa Twoją pozycję, dzięki czemu SpeedAlarm wie, kiedy zbliżasz się do zagrożenia [/hide]

Obrazek

Informacje są tutaj: http://www.speedalarm.pl/
Ukryte Treści/Linki Status: Włączony
Widoczne tylko dla zalogowanych

Aplikacji nie testowałem, bo należy ją pobrać bezpośrednio na telefon( a niestety nie mam wi-fi)
Jeżeli ktoś przetestuje to proszę pisać czy działa
[you] pamiętaj!!!!
Piwo to moje paliwo!

-

Kasa: 0.00
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Postprzez sylwek12131 » 21 sie 2009 20:29

Wszystko działa :D wystarczy wybrać markę i model telefonu (ja sprawdzałem na nokii E66) wybrać KROK2:pobierz aplikacje . Z 2 tabeli 2 punktu nacisnąć na SpeedAlarm.jar i pobrać . :haha:
sylwek12131

-

Otrzymał podziękowań: 0 raz

Re: SpeedAlarm

Postprzez rosomak2 » 06 lis 2009 15:16

na mojej N-82 chodzi bez problemów:)
rosomak2

-

Re: SpeedAlarm

Postprzez antracyt » 11 maja 2010 16:06

Działa bardzo ładnie, ale do działania potrzebuje komunikacji przez sieć. Powoduje to dodatkowe koszty.
Po darmowym okresie używania wyświetlanie radarów można uzyskać po zdobyciu 100% zaufania.
Za każdy dzień aktywności otrzymujemy +2%, za każdy dzień nieaktywności dostajemy -1%.
antracyt

-

4 posty(ów) • Strona 1 z 1
Dział Statystyki