Dlaczego właśnie SpeedAlarm?
Potrafi więcej - ostrzega o "suszarkach", zgłaszanych na żywo przez kierowców, wszystkich fotoradarach i innych zagrożeniach
Zawsze aktualny - masz informacje sprzed sekundy i nie myślisz o aktualizacjach
Precyzyjnie informuje - nie musisz nasłuchiwać, dopytywać i analizować "gdzie to jest?", jak w przypadku CB radia
Legalny - nie ryzykujesz konfiskaty i kary, jak za antyradar
Zero montażu - nie musisz wiercić dziur i kłaść kabli
Koszty? - SpeedAlarm jest darmowy. W zamian za to, przy włączaniu programu może pojawić się krótka reklama. Jeżeli Twój telefon nie ma wbudowanego GPS, potrzebny będzie też zewnętrzny odbiornik GPS.
Przeczytaj szczegółowo o kosztach...
Jak działa SpeedAlarm?
Baza danych SpeedAlarm - pamięta pozycje wszystkich fotoradarów i lokalizacje "suszarek" w danej chwili
Komórki kierowców - połączone są z bazą w czasie jazdy. Zawsze masz najaktualniejsze informacje z okolicy, w której się znajdujesz
Inni kierowcy - zgłaszają "suszarki" i nowe fotoradary, o których natychmiast się dowiadujesz
Odbiornik GPS - określa Twoją pozycję, dzięki czemu SpeedAlarm wie, kiedy zbliżasz się do zagrożenia [/hide]
Informacje są tutaj: http://www.speedalarm.pl/
Ukryte Treści/Linki Status: Włączony
Widoczne tylko dla zalogowanych
Widoczne tylko dla zalogowanych
Aplikacji nie testowałem, bo należy ją pobrać bezpośrednio na telefon( a niestety nie mam wi-fi)
Jeżeli ktoś przetestuje to proszę pisać czy działa

wystarczy wybrać markę i model telefonu (ja sprawdzałem na nokii E66) wybrać KROK2:pobierz aplikacje . Z 2 tabeli 2 punktu nacisnąć na SpeedAlarm.jar i pobrać .