używam od roku 5320xm i stwierdziłem, że czas na zmianę.
Telefon miałby służyć głównie do przeglądania internetu, więc niezbędne jest wifi i wyświetlacz powyżej 3 cali. I tu pytanie do użytkowników z takim właśnie ekranem, czy jest dostatecznie wygodny do przeglądania internetu ??
Kolejne pytanie, czy jest odczuwalna różnica pomiędzy roździelczościami ekranu takimi jak 320x480, a np 400x800??
Przydałby się także jakiś lepszy aparat (5320xm ma 2mpx) z autofokusem, i najlepiej lampą, 3mpx wystarczy, 5 byłoby świetnie. Filmy przynajmniej VGA 30fps (jak nie będzie to przeżyje)
Czasem lubię pograć w gry 3d, lecz nie jest to priorytet. Często kożystam z rożnych aplikacji, więc chciałbym mieć w czym wybierać.
Jeśli chodzi o muzykę to do tego zostawie sobie starą nokie w trybie offline i będzie służyć mi jako mp3 player, bo pod tym względem jest świetna .
System operacyjny: najlepiej oczywiście android, w gre wchodzi również bada, jednak nie wiem jak ten system będzie się rozwijał pod względem appsów, symbian raczej został w tyle, a wm chyba nie jest najlepszym wyborem.
Przyzwyczaiłem się do baterii trzymającej 1 dzień, więc tutaj nie mam jakiś szczególnych wymagań. Wygląd też nie ma znaczenia.
Wracając do wyświetlacza, czy jest odczuwalna różnica m-dzy rozdzielczościami 320x480 a np. 400x800??
Nie kierujcie się głownie ceną, ponieważ jeśli telefon kosztuje normalnie 1500zł to może na jakiejś promocji wychaczę go po ~1200zl
zawęźiłem poszukiwania
Więc Samsung i5700 czy jakiś HTC czy może też Wave z bdą??
Za wszelką pomoc z góry dzięki.