w prawym dolnym rogu mojego posta.

dziobak99 napisał(a):Denny i słaby ? jeśli on jest denny i słaby to nie wiem w jakich słowach się wyrazić o takich fonach jak Nokia 5800
Android jest najmniej denny z wszystkich systemów jakich używałem (Symbian, Windows Mobile), telefon ma procka 800Mhz 256Mb ram i chodzi jak błyskawica wszystko oprócz zaawansowanych gier 3d, design też biję dotykowe nokie na głowę (na fotkach wygląda słabiej dużo niż na żywo) i jeśli mówisz że jest denny to widać nigdy nie miałeś go w ręku, albo.... naprawdę nabijasz posty

Peso napisał(a):dziobak99 napisał(a):Denny i słaby ? jeśli on jest denny i słaby to nie wiem w jakich słowach się wyrazić o takich fonach jak Nokia 5800
Android jest najmniej denny z wszystkich systemów jakich używałem (Symbian, Windows Mobile), telefon ma procka 800Mhz 256Mb ram i chodzi jak błyskawica wszystko oprócz zaawansowanych gier 3d, design też biję dotykowe nokie na głowę (na fotkach wygląda słabiej dużo niż na żywo) i jeśli mówisz że jest denny to widać nigdy nie miałeś go w ręku, albo.... naprawdę nabijasz posty
Jeśli chodzi o droida to w cenie 600zl jest to jedyny model godny zainteresowania, bo w tej cenie dostaniemy tylko jeszcze swifta i chinskie telefony z droidem, ale sam w sobie i5700 nie jest modelem rzucajacym na kolana

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Skin: X-Silver 3.0.8.2 - Designed by: Skin-Lab. Modified by: Prozak and Rootkom for