Obecny czas: 04 Wrz 2010 09:48

Nawigator

Nawigator

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 123 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
 iMobile nowy sposób na zdobycie certyfikatu-Altarnatywa OPDA 
Autor Wiadomość
-#zaczyna się udzielać
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Lis 2008 14:31
Miejscowość: Gniezno
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon:: N81
Soft:: Haked
podpisalem hellox online ale jak chce zainstalowac to jest napisane ze certufikat wygasl lub jest nie wazny lub dane telefony sa prawidlowe prosze POMOCY :confused: ;( probowalem przestawiac date i nic

a juz jest ok ale czy to tak dlugo sie musi wypakowywac czy moze sie cos zacielo??

Ostatnio edytowany przez Jep@, 30 Sie 2009 13:00, edytowano w sumie 1 raz

30 Sie 2009 12:53
Profil E-mail
-#Pijawka

Dołączenie: 03 Cze 2008 22:52
Podziękował : 1
Chciałem sobie wyrobić ,zarejestrowałem się ,tak jak na zdjęciach z 1 strony ,ale imei mogę wpisać w 1 linijkę ,a w 2 nie idzie wpisać,nie podświetla mi ,o co tu chodzi ? :doubt:

30 Sie 2009 22:34
-#Moderator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 27 Paź 2008 09:59
Miejscowość: Lubin
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 109
Telefon:: n82 BLACK H4C3D
Soft:: V 35.0.002
moze zle imei wpisales, ominales jakas liczbe lub pomyliles.

Masz pytanie? pisz na forum, od tego jest.

31 Sie 2009 09:40
Profil E-mail WWW
-#Pijawka

Ok,dziś się udało ,problem był taki że mam zainstalowany skrypt w przeglądarce do blokowania reklam itp,okazało się ze to blokowało 2 linijke :P .Certyfikat ma być na jutro,a ja mam prośbę o podanie linka do programiku co bym sobie na kompie mógł podpisać aplikację a potem blutem przesłać do fona już podpisaną :haha: .Dzięki,piwko stawiam :bye:

31 Sie 2009 16:33
-#Moderator
Awatar użytkownika

na iMobile mozesz po wyrobieniu certa podpisac aplikacje online. A robisz to tak jak wczesniej napisal

mentos napisał(a):
Jeśli jesteś już zalogowany i masz włączoną 2 zakładkę tam gdzie się ściąga "signtool.exe" Musisz kliknąć na 3 czyli następną Będzie tam niebieski przycisk z ołówkiem klikasz go przenosi cię teraz do kolejnej zakładki, będzie tam żarówa na górze i przycisk "przeglądaj" Klikasz go wybierasz aplikacje do podpisania, następnie czekasz chwile przenosi cie do stronki z dwoma zielonymi przyciskami i chińskim niebieskim podkreślonym napisem klikając go ściągniesz podpisaną aplikacje. Jutro sprawdzę czy podpisało bo dziś mam kaca że głowa mała :confused:

31 Sie 2009 19:31
Profil E-mail WWW
-#Pijawka

Piwo obiecane postawione :P .Chyba się udało ,ale jak pobrałem plik po wyrobieniu ,to tam chyba nie ma żadnego keya,lub certyfikatu :confused: ? Podpisać próbowałem i chyba się udało online,jedna aplikacja mi weszła ,poprzednio bez podpisu nie chciała.Natomiast mam problem z MegaPyModule Pack ,ani nie podpisany ani z certyfikatem nie mogę zainstalować,cały czas pokazuje błąd aktualizacji,a bez tego paku ,klapa z większością aplikacji .Prosiłbym o podanie linka z jakimś pewnym "pakiem" do Paytona.

01 Wrz 2009 19:13
-#Pijawka

Dołączenie: 26 Lip 2009 14:30
Mi pobiera jakiś program SignTool...:| nie mam żądnego certyfikatu :| chyba ze mam jeszcze czekać... dodam że nie wygląda to u mnie tak jak na screenach w pierwszym poscie...

06 Wrz 2009 16:41
Profil E-mail
-#Pijawka

Dołączenie: 13 Wrz 2009 10:06
Dokładnie tak jak kolega wyżej. Liczyem że będzie certyfikat ale ściąga jakies SignTool... O co chodzi? Próbowałem podpisać HeloX'a online, ale wywala błąd. Dodam że inne aplikacje mogę podpisać.

ktoś wie o co chodzi?

13 Wrz 2009 10:29
Profil E-mail
-#Pijawka
Awatar użytkownika

Dołączenie: 14 Sie 2009 14:01
Miejscowość: Kedzierzyn-Koźle
Otrzymał podziękowań: 2
Jaki błąd? Ja podpisałem HelloX 1.03 1.04 i 2.0 i wszystkie zainstalowały się poprawnie. Gorzej z hackowaniem, ponieważ siadały wszystkie na unpacking patches. Sprawdź datę w czy masz poprawną(aktualną) lub wejdź Mendż.Aplik./Opcje/Ustawienia/ Ins. Oprogramowania zaznacz wszytko

13 Wrz 2009 10:49
-#Pijawka

Dołączenie: 13 Wrz 2009 10:06
Google Translate tłumaczy to jako "1. Oprogramowanie wymaga certyfikatu może być podpisana" I jest tak z każdą wersja HelloX'a

13 Wrz 2009 11:41
Profil E-mail
-#Moderator
Awatar użytkownika

ogonek1989, jak juz bedzie Twoj certyfikat wyrobiony strony beda wygladac podobnie jak na screenach.

13 Wrz 2009 17:37
Profil E-mail WWW
-#Pijawka

Dołączenie: 14 Gru 2008 10:08
Witam. Czy coś zmieniło się w tej stronie ? Tzn. Chodzi mi o ostatni rysunek.
Nie mam czegoś takiego tylko Image

chodzi o to czerwone kolko ... na tym czerwonym obrazku nie ma dwoch opcji. A sciagałem oby dwa i się sciagają programy do podpisywania (w jednej opcji i w drugiej)
Image

czy coś źle robię czy ten progam ma "wbudowany" już moj certyfikat i mam nim podpisywać? jeśli tak to poprosze link do turtrojala jak podpisac nim lub którtą insttrukcję. A jak nie to co mam zrobić zeby sciagnac .cert i ..key

16 Wrz 2009 05:59
Profil E-mail
-#Moderator
Awatar użytkownika

gruby1418, przeczytaj co jest napisane kilka postow wyzej, tam jest napisane jak podpisac online aplikacje na iMOBILE.

16 Wrz 2009 13:14
Profil E-mail WWW
-#Pijawka

Dołączenie: 14 Gru 2008 10:08
kurczę ... podpisałem 1 aplikacje na tej stronie i nic wiecej nie moge :( dlaczego ?

16 Wrz 2009 21:01
Profil E-mail
-#Pijawka

Dołączenie: 27 Wrz 2009 11:31
Post CERTYFIKAT PYTAM SIE
scignelem to i mam 2 piliki jeden to jakis program po chinsku drogi to strona i co teraz mam robic ,..dopiero sie ucze:(

28 Wrz 2009 18:09
Profil E-mail
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 123 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości