Dołączenie: 04 Wrz 2008 21:05 Posty: 84 Miejscowość: Zawiercie Podziękował : 0 Otrzymał podziękowań: 0 Telefon:: OMNIA HD Soft:: I8910XXIE7
problem z 5800
Witam! mam problem z telefonem brata. ma on 5800 i kiedy sprawdza sie ile jest miejsca w pamieci systemu to pisze ze 25MB jak ja mialem 5800 wydaje mi sie ze bylo duzo wiecej zwlaszcza ze zdjecia i tematy bo tylko to ma zajmuje mu 13MB. a INNE PLIKI 47MB.
prosze o rade. co trzeba usunac zeby zwolnic miejsce??
a moze usunac wszystko z C:\system\cache\ ?
_________________ "Symbian jest jak MediaMarkt - Nie dla IDIOTÓW;D"
<marquee>dlaczego piwo jest lepsze od kobiety: Piwo nie zadaje głupich pytań. </marquee>
WWW.PARTNERGSM.PL - PROMOCJE!!! WEJDŹ I ZOBACZ!!!
09 Lut 2010 12:17
neoziom12
Dołączenie: 04 Wrz 2008 21:05 Posty: 84 Miejscowość: Zawiercie Podziękował : 0 Otrzymał podziękowań: 0 Telefon:: OMNIA HD Soft:: I8910XXIE7
Re: problem z 5800
usunalem wszystko z cache i z cache opera i juz jest 38MB. ile mniej wiecej powinno byc wolnego?
_________________ "Symbian jest jak MediaMarkt - Nie dla IDIOTÓW;D"
<marquee>dlaczego piwo jest lepsze od kobiety: Piwo nie zadaje głupich pytań. </marquee>
WWW.PARTNERGSM.PL - PROMOCJE!!! WEJDŹ I ZOBACZ!!!
09 Lut 2010 12:23
leo20
Dołączenie: 20 Maj 2008 12:01 Posty: 1461 Miejscowość: Puck Podziękował : 0 Otrzymał podziękowań: 56 Telefon:: n73 hack Soft:: najnowszy
neoziom12 nie flooduj, edytuj posty
_________________ Czas to pieniądz, pieniądz to piwo, wiec wypijmy to piwo bo szkoda czasu... piszę poprawnie po polsku www.lockerz.com - zbieraj punkty i wygrywaj nagrody po zaproszenia pisać na PW Jeśli widzisz że jakiś link nie działa to napisz mi o tym na PW Jeżeli w czymś ci pomogłem to kliknij na Nie pomagam na PW,GG, email od tego jest forum
_________________ Jeśli pomogłem kliknij w prawym dolnym rogu mojego posta ;) ______________________________
______________________________ Potrzebujesz aplikacji lub masz jakis problem pisz na moje
09 Lut 2010 14:54
leo20
Dołączenie: 20 Maj 2008 12:01 Posty: 1461 Miejscowość: Puck Podziękował : 0 Otrzymał podziękowań: 56 Telefon:: n73 hack Soft:: najnowszy
sly180 hard format a hard reset to jest to samo a że inni piszą tak a inni tak to już ich wybór
_________________ Czas to pieniądz, pieniądz to piwo, wiec wypijmy to piwo bo szkoda czasu... piszę poprawnie po polsku www.lockerz.com - zbieraj punkty i wygrywaj nagrody po zaproszenia pisać na PW Jeśli widzisz że jakiś link nie działa to napisz mi o tym na PW Jeżeli w czymś ci pomogłem to kliknij na Nie pomagam na PW,GG, email od tego jest forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości