a ja mam pytanie skoro mam gry na n82 ngage... to po zrobieniu tego manewru nie musze instalowac gry np na n95? normalnie mi wyskoczy w grez opcja landspace?
[ Dodano: 2008-12-25, 13:45 ] nadpisalem ten plik txt... ale w pierwszym kroku ze jest jakis plik o rozszerzeniu cre... to ktos juz wczesniej pisal ze "przenioslem go i dziala" ale gdzie go przeniesc? i czy wogole cos z nim robic?
[ Dodano: 2008-12-25, 13:54 ] teraz juz nie wiem co jest grane... wziolem ten plik cre... przenioslem go tam gdzie nadpisalem rowniez plik txt... a gry jak nie chca dzialac nie dzialaja... moze ktos powiedziec co jest grane? i dokladnie co zrobic z tym plikiem o rozszerzeniu cre?
[ Dodano: 2008-12-25, 14:04 ] zrestartowalem tel.... gry dzialaja znowu ale nie mozna ustawic trybu landspace w zadnej grze bo z tego co wiem to np we fifie to przestawialo sie ten tryb w grze w opcjach... a u mnie w zadnej grze nie mam takiej opcji...
Potwierdzam działanie na E51... po wrzuceniu pliku Asphalt 3 kilka razy wyrzucił różne błędy, ale w końcu gra odpaliła, tryb landscape był dostępny w opcjach.
a gdzie jest ten folder private ?? nie moge go znalesc:(
a złamałeś system??? Jeśli nie to masz to opisane w FAQ, jeśli złamałeś to ściągnij x-plore [jest na forum], w opcjach włącz pokązywanie folderów ukrytych i gotowe :]
[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL
nie niezlamalem a poco mam lamac?? co za pytanie....oczywiscie ze zlamalem..
[ Dodano: 2009-01-20, 10:49 ] no i ustawilem by bylo widac i widac i co teraz ma mzrobic bo nie zabardzo wiem co mam zrobic i ktory plik skopiowac bo tak jest chaotycznie napisane ze dramat
Napisalem przed chwila post,ktory byl bez urzyteczny. Nad tym postem pisalo:Oczekuje na akceptacje. I po prawej stronie bylo Usun.Teraz mozna usowac swoje posty?
Witam mam problem... kiedys mi sie to udalo zriobic i dzialalo... ale zrobilem format wrzucilem najnowsza wersje n-gage v1.20_1459 i chce zrobic landspace... i mam problem... nie pamietam dokladnie co zrobic bo instrukcja na pierwszej stronie nie jest do konca jasna... mam plik C:Private10202be9persists20001079.cre i co z nim? skopiowac go do C:Private10202be9 ? czy przeniesc? a moze wogole go nie ruszac i tylko C:Private10202be920001079.txt i zastąpic go plikiem z paczki? bo dokladnie nie pamietam co zrobilem ale dzialalo... jak ktos pamieta jak to zrobic prosze o instrukcje ale nie taka jak na pierwszej stronie "1: Uruchamiamy X-Plore : C:Private10202be9persists20001079.cre" a co dalej z tym zrobic to juz nikt nie napisal...:/